Német mindennapok: eritreai bevándorlók tomboltak az utcán (VIDEÓ)

2023. szeptember 18. 07:28

Carsten Höfler rendőrfőkapitány-helyettes közleménye szerint összesen 228 embert vettek őrizetbe.

2023. szeptember 18. 07:28
null

Ahogy arról beszámoltunk, múlt hét szombat délután a Baden-Württemberg tartományi fővárosban több száz, magát ellenzékinek valló eritreai állampolgár gyűlt össze, hogy megzavarják egy egyesület rendezvényét, amelyet a diktatórikus vezetésű kelet-afrikai ország kormányához közel állónak tartottak.

A zavargásokban többen súlyosan megsérültek, mire a hatóságóknak sikerült bekeríteniük a nagyjából kétszáz fiatal férfiból álló csoportot.

Az összecsapásokban 32-en sebesültek meg, köztük 26 rendőr, többen súlyosan.

A hatóságok az „ütköző” szerepét töltötték be egy eritreai belső konfliktusban, amelynek során hat rendőrt kellett kórházba szállítani. Carsten Höfler rendőrfőkapitány-helyettes közleménye szerint 

összesen 228 tüntetőt vettek őrizetbe.

Az összecsapásokról most Miguel Klauß, az AfD politikusa is megosztott két videót a közösségi oldalán, amelyeken látszik, hogyan tombolnak az utcán az eritreaiak.

A videófelvételek itt tekinthetők meg: 
 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

 

Nyitókép: Nyitókép: Jason Tschepljakow / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dekoninck-2
2023. szeptember 27. 16:41
Nem látjátok a cimlapképet? Egy űrhajóst vegzálnak a rendőrök!!!! Egy eritreai űrhajóst! Meg nyilván atomfizikus és agysebészt is!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 18. 08:53
...még a KSH elcsalt számítása szerint is 7 millióan lesztek 2050-re! Pedig akkor már csak max. 3.5 millióan! Nem lesz nyugdíjrendszer és semmi állami ellátás. Jönnek az erősek - most délről - és átveszik az életteret.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 18. 08:51
Az új honfoglalók megmutatják, hol az őslakosok helye! Orbán Viktor:" Olyan idők jönnek, higy a gyenge nemzetek eltűnnek a történelem süllyesztőjébe" A magyarok legkésőbb 2100-re.
kukasmacska
2023. szeptember 18. 08:41
Az ország nyelvét nem beszélik, használható szakmájuk nincs, dolgozni nem akarnak, kulturálisan nem illeszkednek be és még egymással is harcolnak. Kitűnő akvizíció, ahogy Rejtő mondaná.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!