NATO: Nincs arra utaló jel, hogy Oroszország szándékosan támadta volna meg Romániát

2023. szeptember 07. 11:56

Jens Stoltenberg szerint azonban még várják a folyamatban lévő vizsgálat eredményét.

2023. szeptember 07. 11:56

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, szerda hajnalban újabb dróntámadás érte a délnyugat-ukrajnai Izmajilt. Angel Tilvar, a román védelmi miniszter a támadás után megerősítette, hogy román területre zuhantak az orosz drón törmelékei.

Ezt is ajánljuk a témában

A Guardian szerint az eset kapcsán Jens Stoltenberg NATO-főtitkár az uniós törvényhozóknak azt nyilatkozta, hogy a szervezet nem lát arra utaló jeleket, hogy a román területen talált dróntörmelékeket Moszkva által Románia ellen indított szándékos támadás okozta volna. „Nincs olyan információnk, amely arra utalna, hogy Oroszország szándékos támadást hajtott volna végre, és várjuk a folyamatban lévő vizsgálat eredményét” – nyilatkozta a NATO-főtitkár.

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nitsahon
2023. szeptember 11. 06:55
Nem lepődnék meg, ha a "DÁKÓK" jó SZOKÁSUK SZERINT a KELLŐPILLANATBAN átÁLLNÁNAK...
nitsahon
2023. szeptember 11. 06:51
Mit IS HAZUDOZTAK U Krainát RÉMURALOMban tartó LATENS nazi POLITIKUSOKK? U Krainaban közterületek vannak elnevezve TÖMEGGYILKOS nazikról?
jobtvojumaty
2023. szeptember 07. 17:03
Jens "Teleszart Nadrág" Stoltenberg
Csigorin
2023. szeptember 07. 15:05
mert oda lottek az ukran tetvek azert. de persze most se fog nekik hadat uzenni a nato ahogy Lengyelorszag utan se
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!