Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Musk szerint a lányát egy magániskolában „totális kommunizmusra” nevelték

2023. szeptember 04. 09:29

Gondold meg, hogy a Te gyerekeddel mit művelnének, egy parafrázissal élve: ha meseország az övék lenne!

2023. szeptember 04. 09:29
MUSK, Elon
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Egy lépést sem tovább!

»Korábbi házasságából származó első lánya megváltoztatta 2022-ben a nevét, hivatalosan is transz lett, majd Musk szerint egy magániskolában ‘totális kommunizmusra’ nevelték« – ezt tette az oktatásba beszivárgó woke egy gazdag, befolyásos ember lányával; gondold meg, hogy a Te gyerekeddel mit művelnének, ha a baloldal hatalomra kerülésével elhárulna az utolsó és egyben egyetlen gát ennek a beteg, Európa -és emberellenes ideológia útjából vagy egy parafrázissal élve: ha meseország az övék lenne!

2024-ben az EP választáson erről döntünk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. szeptember 05. 07:16
New Yorkban..” A Pride-ünnepségek részeként megtartott felvonuláson a résztvevők azt skandálták: “Itt vagyunk, melegek vagyunk, és eljövünk a gyerekeitekért”. A felvonulókról készült videók nagy felháborodást keltettek nemcsak a skandálás miatt, hanem azért is, mert a felvonulók egy része topless volt, a helyszínen pedig volt több gyerek, akikhez a drag queenek is odamentek “barátkozni”. Szerintem a barátkozás csak cukormáz, itt valójában a szavazatokról, azaz a hatalomról van szó. Bár ez a Pride egyedi jelenségnek tűnhet, valójában arról szól, hogy a nyugati világ „jóindulatát” csak akkor szerezhetjük meg, ha odaadjuk a vallásunkat, országunkat, nemzetünket, családunkat, gyerekeinket, sőt a nemünket is nekik. Méltányos üzlet. Tapasztalom, hogy ha az USA-ban történik valami, akkor az végigsöpör a haladárok Európáján. Elérkezik hozzánk is, és már most látszik, hogy lesznek, akik itthon is készek a fogadására, például a liberális Kőszeg Ferenc. ...
vérgőz
2023. szeptember 04. 12:51
jo reggelt Elon! remelem most mar olyan dolgokkal is foglalkozol ami tenyleg fontos...
Reszelő Aladár
2023. szeptember 04. 12:27
Ez üzenet minden nyugati okoskodónak: rosszul akarod nevelni a gyerekedet? Először is szülje meg egy ukrán béranya. Etesd első naptól divatos tápszerekkel. Amikor nincs hozzá kedved, akkor add a képzettség nélküli órabéren fizetett babysitternek. Amikor veled van, akkor sem kell foglalkozni kell vele, elég állandóan képernyő elé ültetni nézzen amit akar. Beszélgetés helyett jobb kiabálni vele, majd terápiára hordani. Végül célszerű valamelyik jó nevű (azaz rohadt drága) bentlakásos iskola küldeni végezzék be a ők melót. Ha így teszel, 14 éves korukra garantáltan utálni fognak és megtesznek minden olyat, amit te sosem akartál: lesz sok pia, drog és szex, elvonóról ki, majd újra be és amikor a gyerek teli szájjal üvölti az arcodba, hogy az elbxszott életének te vagy az oka, akkor tulajdonképpen igaza lesz.
Bell & Sebastian
2023. szeptember 04. 11:57
Akkor alaposan mellényúlt. De a nagyobb baj ott is az állami iskolákban van, akárcsak nálunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!