Elárulta: ezért rühelli a woke-ot és a transzmozgalmat Elon Musk

2023. szeptember 04. 06:25

A világ leggazdagabb emberének lányát „totális kommunizmusra” nevelték, megváltoztatta a nemét, és nem áll szóba az apjával.

2023. szeptember 04. 06:25

*

Hamarosan megjelenik Elon Musk életrajzi könyve. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt: a világ leggazdagabb embere, a Tesla, a SpaceX és az X, azaz a Twitter tulajdonosa a napokban épp az utóbbi fórumon üzent Magyarországnak, minek nyomán Novák Katalin államfő meg is hívta hozzánk.

Ezt is ajánljuk a témában

Musknak hamarosan megjelenik az életrajzi könyve, amit Walter Isaacson jegyez, s amit a Business Insider szemlézett. A kötetből számos érdekesség mellett kiderül, mi a baja a multimilliárdosnak a transzmozgalommal és a woke-ideológiával. A lap legalábbis azt olvasta ki a műből, hogy miután

korábbi házasságából származó első lánya megváltoztatta 2022-ben a nevét, hivatalosan is transz lett, majd Musk szerint egy magániskolában „totális kommunizmusra” nevelték, 

mondván, aki gazdag, az csak rossz lehet, minden kapcsolatot megszakított az apjával. Jenna Wilson egész egyszerűen nem áll vele szóba, ami az űrbe rakétákat lövő szupergazdag Musknak mindennél jobban fáj. Legalábbis azóta, hogy 2002-ben meghalt csecsemőként az elsőszülött fia.

Nyitókép: ANGELA WEISS /AFP

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bodzay
2023. szeptember 04. 15:49
A magyarázat egyszerű. Van egy intelligenciaszint, ami felett a genderideológia elfogadása és a kulturtörténet tagadása ésszerűtlen.
Nemkellnév
2023. szeptember 04. 14:40
Musk okos ember.
pandalala
2023. szeptember 04. 12:13
;-))) https://mandiner.hu/hirek/2022/04/elon-musk-bemutatja-hogyan-lett-belole-jobboldali "Elon Musk bemutatja, hogyan lett belőle jobboldali" hihi
RasPutin
2023. szeptember 04. 11:37
survivor 2023. szeptember 04. 11:33 RasPutin Keretek téged a Kék Osztrigából tegnap... Akkor miért téged hívtak dagadék? :-)))))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!