Meglepő elnöki titkokat árult el Zelenszkij felesége

2023. szeptember 05. 12:31

Hosszú interjút adott a korábban bujkálásra kényszerült ukrán first lady.

2023. szeptember 05. 12:31
null

Olena Zelenszka, Ukrajna first lady-je egy nagyon személyes interjúban mesélt a BBC-nek arról, hogy a háború milyen érzelmi hatással volt a családjára.

„Lehet, hogy ez egy kicsit önző dolog, de nekem a férjemre van szükségem, nem egy történelmi személyiségre, aki mellettem van”

 – mondta.

Arról is beszélt, hogy a családnak hiányzik az együtt töltött idő.

„De erősek maradunk, van erőnk érzelmileg és fizikailag is. És biztos vagyok benne, hogy együtt fogjuk kezelni” – tette hozzá. Amikor Oroszország 2022 februárjában megszállta Ukrajnát, Olena Zelenszka hónapokig titkos helyeken bujkált gyermekeivel.

Az invázió kezdetén az érzelmi állapotát úgy jellemezte, hogy „állandó adrenalinérzés” volt benne. Ahogy telt az idő, úgy találta, hogy „szükséges” megnyugodnia, és „a fennálló körülmények között” elkezdeni élni az életet.

„Nem élünk együtt a férjemmel, a család külön él”.

Olena Zelenszka a BBC-nek elmondta: „Van lehetőségünk látni egymást, de nem olyan gyakran, mint szeretnénk. A fiamnak hiányzik az apja”.

A first lady és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök középiskolai szerelmesek voltak, akik később együtt dolgoztak egy társulatban és egy tévéstúdióban – a férfi színészként, a nő pedig forgatókönyvíróként.

Nyitókép: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. szeptember 05. 22:37
Mi a meglepő? Nem élnek együtt,persze,mert a náci kobold töketlen a rengeteg drogtol...így asszonyának nem válik hasznára ...
KBA98
2023. szeptember 05. 19:43
..és kit érdekel?
backsplash
2023. szeptember 05. 15:49
Mióta a Podolják bandához szegődött bohócnak, folyton tolja a kokszot. Már a fasza se áll fel, mondjuk kicsi is neki. Nagyon. A zongoránál is hiába ugrabugrált. Folyton kérem, hogy szedje rendbe magát, mert úgysem hiszi el senki ezt a katonásdit, csak nem hajlandó elnökhöz méltóan megjelenni olyan, mint egy óvodás. Mondjuk, akkora is. 37-es a cipője.
Mich99
2023. szeptember 05. 15:35
buzi a férje?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!