Már a szerbek sem képesek megvédeni magukat a késelő migránsok ellen

2023. szeptember 04. 08:31

Baj van.

2023. szeptember 04. 08:31
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Baj van! Ha már a szerbek sem képesek megvédeni magukat -ez esetünkben annyit jelent, hogy a rendőrség kiérkezésekor a migránsoknak már a földön kellett volna feküdniük, felismerhetetlen vagy annál is sokkal rosszabb állapotban-, akkor nagy baj van…”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. szeptember 12. 16:06
Ha nem pénztelenek, akkor miért ILLEGÁLISAK. ?
survivor
2023. szeptember 12. 16:05
BandiMandi Azért csak megtartottak ezt-azt....
Bunyevac1964
2023. szeptember 04. 22:29
Az a baj kedves Zsolt, hogy uj Belgrad egyik varos reszenek az epiteset a szaudi kormany finanszirozza. ( egy ottani ismerosom elmondasa szerint ) Igy mar rogton erteheto az a passzivitas amit a szerb kormany mutat. Ott is valaki fizeti a cehhet. Amugy meg piszkosul gazdagodnak a helyi vallalkozok. Nem penztelen migransok erkezenek szerbiaba es az osszes penzuket ott koltik el ( mar ami megmarad az embercsempeszek kifizetese utan ) Èltetik a szalasadokat, fodraszokat, taxisokat, peksegeket, abac-ket, stb. Szomoru de igaz sajnos.
Majdmegmondom
2023. szeptember 04. 17:52
Ha a szerbek komolyan gondolnák, a saját határuk előtt megállítanák a hordát, de "valamiért" tűrnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!