Lecsapott az orosz hadsereg: kilőttek egy német gyártmányú Marder 1A3 típusú lövészpáncélost

2023. szeptember 27. 09:38

Ez az első bizonyított veszteség ebből a járműtípusból.

2023. szeptember 27. 09:38

Az orosz hadsereg megsemmisített egy német gyártmányú Marder 1A3 típusú lövészpáncélost Verbove közelében. Ez az első ismert, bizonyított veszteség ebből a járműtípusból.

Ezzel kapcsolatban a közelmúltban előkerült több fotó is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. október 02. 07:32
Verbovojénél minden ukrán jármű elpusztul. Valahol idéztek egy ukrán tisztet, aki arról beszélt, hogy átlagosan 10 perc a futamideje egy járműnek a zaporozsjei fronton, mielőtt találatot kap. Egy nagy, szántóföldekkel teli, sík területen kellene átjutniuk, ami képtelenség, mert amint lőtávolba érnek, azonnal lőnek rájuk. Ez nem két napja van így, mégis folyamatosan küldik bele az embert és az anyagot. Nem igazán értem, mi a céljuk ezzel. Talán a nyugat szánalmában reménykednek, hogy a szörnyű vereségtől tartva mégis küld a NATO sereget oda???
need-info
2023. szeptember 27. 17:20
Azért, mert kevesebbet hallunk az oroszok sikereiről, az nem azt jelenti, hogy eredménytelenek. Sőt! Valakik csak a propagandát gyártják éjjel-nappal, mások meg cselekednek.
lajajakab11
2023. szeptember 27. 17:07
MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK. VIGYETEK BILIT A KIS OSTOBA BUKSITOKRA! .-
nempolitizalok-0
2023. szeptember 27. 12:54
Nem egyszerűbb, ha az ukránok átadnak minden fegyvert az oroszoknak és nincs emberáldozat. A nyugat szerencsétlen ukránokkal próbáltatja ki, egy-egy harcjárműtíous meddig bírja a fronton és mivel lehet kilőni. Európa libsijetől ez amúgy jókora baromság volt, mert amerika nem szorul rá az orosz erőforrásokra, kivéve uránium, de európa nagyon is. Az oroszok nem felejtik el a franciáknak, németeknek, szlovákoknak, cseheknek, lengyeleknek, hogy közvetve megtámadták őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!