Lavrov: A Nyugat lenézi a világ többi részét, ígéreteket tesz, majd nem tartja be azokat (videó)

2023. szeptember 23. 19:45

Az orosz külügyminiszter az ENSZ közgyűlésen szólalt fel.

2023. szeptember 23. 19:45
LAVROV, Szergej;

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az ENSZ közgyűlésén arról beszélt, hogy a nyugati országok hamis vállalásokat tesznek. szerinte Amerika és Európa lenézi a világ többi részét, ígéreteket tesznek, majd nem teljesítik azokat. 

Ahogy Vlagyimir Putyin elnök is megjegyezte, a Nyugat egy valóságos hazugságbirodalom

– mondta Lavrov, majd egy új világrend kialakulásáról beszélt, amelyben szerinte „a globális javak igazságosabb elosztását és a civilizációs sokszínűséget pártoló világtöbbség és a neokoloniális leigázási módszereket alkalmazó kevesek fognak megküzdeni egymással” – jelentette ki.

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Kirill Kudrjavcev

 

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. szeptember 24. 13:01
"Dixtroy 2023. szeptember 24. 12:56 "A Nyugat lenézi a világ többi részét, ígéreteket tesz, majd nem tartja be azokat" Hát igen. És nem csak az ellenségeivel, hanem a szövetségeseivel is így nyomja." De mivel hülyék, odáig nem jutottak el, hogy ugyan elvágták az EU-t az orosz nyersanyagtól (ami már réges-régi, kimondott célja muricának) de odáig már nem gondolkodtak, hogy innentől kinek is mennek Szibéria kincsei.... Hát Kínának, a másik nagy mumusnak. Hadd gratuláljak a csetdzsípítínek lengliben...
Dixtroy
2023. szeptember 24. 12:56
"A Nyugat lenézi a világ többi részét, ígéreteket tesz, majd nem tartja be azokat" Hát igen. És nem csak az ellenségeivel, hanem a szövetségeseivel is így nyomja.
B_kanya
2023. szeptember 24. 12:56
"orbanegygeci-0 2023. szeptember 24. 09:15 A ukran haboru elott a car megirta a NATO-nak, hogy vonuljanak ki az orosz erdekszferabol, kozottuk Magyarorszagraol." A falusi (nyírtassi), fogatlan, alkesz kakigelit éljenző kocsmi lilikék ezt olvasták. Sajnálatos módon a cár NEM ezt mondta és MINDEN balf444sz (talán Macront kivéve) olyan hülye volt, hogy meg sem próbált alkudni. Mibe került volna alkudozni, hogy "adok negyedannyit, háromszor ennyiért ami kérsz, amiből kérsz". De neeem. A HÜLYÉK 200e orosz katona és az EBESZ orra előtt tovább ágyúzták a donbaszi civileket, pld a donyecki vízművet, NATO tagságról és fuckrán atomról pofáztak...
B_kanya
2023. szeptember 24. 12:53
"orbanegygeci-0 2023. szeptember 24. 09:20 A Mandi elcsepeg mar a Lavor latvanyatol is. 10000x dolgozik azon, hogy a lopos cigany kivigye az orszagot az uniobol. pedig utana a mandi cseledei ugy fognak szivni, mint a torkosborz. A gyerekeik mehetnek Muszkaorszagba tanulni." Nem lesz genderszak, gecikének... :) 1998 óta okádtok - náciként cigányozva - hogy "lopaZorbán" és SEMMIT nem tudtatok rábizonyítani, még olyan szinten sem, mint libajnaira. HÜLYÉK vagytok. A gecizést is a "Fideszben mégsem legokosabb" símacska hányta elétek részgen és 10 éve ezt nyaljátok. Ennyit a balf444sz kreativitásról, ami NINCS.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!