Kanadában muszlim bevándorlók vonultak az utcára az iskolai LMBTQ mozgalmi nyomulás ellen

2023. szeptember 22. 12:53

Ez ciki, mert most nem a lesajnált, megvetett, sarokba térdepeltetett keresztények mukkannak, akikkel már gyakorlatilag bármit meg lehet tenni.

2023. szeptember 22. 12:53
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Kanadában muszlim bevándorlók vonultak az utcára az iskolai LMBTQ mozgalmi nyomulás ellen. Ilyen konfliktusokra bizton egyre nagyobb számban és mértékben számíthat a befogadó-elfogadó nyugati világ. Ez ciki, mert most nem a lesajnált, megvetett, sarokba térdepeltetett keresztények mukkannak, akikkel már gyakorlatilag bármit meg lehet tenni. 

Na most akkor az anarcholiberális elfogadó-befogadó toleranciavallásos a következő dilemma elé kerül: iszlamofób rasszista leszek-é, vagy transzfóbmelegfób náci? Hiszen itt a befogadás az elfogadás rovására megy, nem babra! Az anarcholiberális befogadó-elfogadó ilyetén módon kettéhasad, és kipukkad, mint a kisgömböc. 

A világ illiberális-normalitásos fele egy darabig jót röhög a befogadók-elfogadók kínján, de aztán a jobbernek is fejtörést okoz a fejtörő: A fehéreket és kereszténységet védő bevándorlóellenes végvári vitéz legyek-é, avagy gyermekeink jövőjéért aggódó hagyományos családszentséges normalitásos? Hát mindkettő egyszerre! Ilyetén módon két személlyé hasad, ami viszont sose volt probléma a világnak eme fertályán. Itt a vége, fuss el véle.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyivadász
2023. szeptember 22. 21:52
"aztán a jobbernek is fejtörést okoz a fejtörő: A fehéreket és kereszténységet védő bevándorlóellenes végvári vitéz legyek-é, avagy gyermekeink jövőjéért aggódó hagyományos családszentséges normalitásos?" Nem, egyáltalán nem okoz fejtörést. Nyilvánvaló, hogy a muszlimok családról vallott elképzelése sokkal közelebb áll a kereszténységhez, mint a ballib woke, LMBTQfaszomtudjamilyenbetűmég ideológia. Ettől függetlenül nem szeretném, ha a helyünket a muszlimok vennék át Európában.
rocktoberi-2
2023. szeptember 22. 20:16
Éljen vadházasságban az anyukájával aki elbarmolta ezt a felületet!
rocktoberi-2
2023. szeptember 22. 20:16
Farkas Ethel okoskodik de nincs mivel. A jobboldal az elejétől jelezte, hogy a muszlim bevándorlók először a libsikkel fognak leszámolni. Egyenlőre csak tüntetnek....
rocktoberi-2
2023. szeptember 22. 20:16
Farkas Ethel megint okoskodik de nincs mivel. A jobboldal az elejétől jelezte, hogy a muszlim bevándorlók először a libsikkel fognak leszámolni. Egyenlőre csak tüntetnek.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!