Il Giornale: Olaszországnak nem a visegrádi országokkal kell szövetkeznie

2023. szeptember 25. 10:04

„Olaszországnak Franciaországgal és Németországgal kell egy asztalhoz ülnie, nem a visegrádi országokkal” – fogalmazott a politikus.

2023. szeptember 25. 10:04
Mariastella Gelmini, Olaszország, Akció párt, képviselő

Mariastella Gelmini, az olasz Akció párt politikusa interjút adott az Il Giornale napilapnak, amely online formában jelent meg. A politikus a portálnak elmondta, hogy a baloldal nagyra értékeli Ursula von der Leyen, bizottsági elnök Lampedusán tett látogatását. Gelmini azt is hozzátette, hogy „a probléma megoldása Európában van: itt Olaszországnak Franciaországgal és Németországgal kell egy asztalhoz ülnie, nem a visegrádi országokkal” – fogalmazott a politikus.

Nyitókép: Riccardo Fabi / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a straight cold player
2023. szeptember 25. 17:45
Hát eddig kivel méltóztatott a nemes és nemzetes olasz politika ,,egy asztalnál" egyeztetni pl. a szomáliai elméleti fizikusok és eritreai mikrobiológusok importálásáról? Na most akkor kérem szépen, nagy tisztelettel, ugyanannál az asztalnál tessék claimelni, és minket hagyjanak ki ebből a fanrasztikus lehetőségből. A másik megoldás lenne, hogy elkezdik a józan eszüket -ha van ilyen- használni, és megnézik, hogy amit a V4-ek, de leginkább V2 (OV) mond az Salvininek egyszer már sikerült. Ja, hogy a talján libsik/komcsik még Salvini urat akarták börtönbe zárni ezért az már a nagy múltú, és egyre kisebb jövőjű olasz népet minősíti... A kerdés ugyan az mint Burkusországban: amikor az agymosott őslakosok rájönnek, hogy 30 ezüstpénzért mi mindent adtak el, akkor lesz-e még esélyük bármire, vagy marad a Júdási út (a kötél). Én nem vagyok túl optimista...
masikhozzaszolo
2023. szeptember 25. 16:25
A francia autóban térkép sincs Magyarországról a színes Navin. Néhány főút, aztán meg "Nincs részletes térkép erről a helyről.) Frissítés sincs. Renault. Pl. Nem is tudom, egy Maserat, egy Ferrari, egy Lambo. Gondolom az is azért olyan olcsó, mert nem adnak Mo. térképet hozzá. Persze, Moszkváról biztos van, mert ott adják el, főleg.
evass816
2023. szeptember 25. 14:42
Nyuszika! Hát eddig is ezzel a kettővel ültetek egy asztalnál, oszt látod, mivé lettetek!!
Ergit
2023. szeptember 25. 13:45
"a probléma megoldása Európában van: itt Olaszországnak Franciaországgal és Németországgal kell egy asztalhoz ülnie, nem a visegrádi országokkal” – amennyiben tényleg ezt mondta, akkor ő nem tartja a V4-k országait európainak. Szégyen ránézve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!