Il Foglio: Orbán Viktor a legolaszellenesebb ember

2023. szeptember 18. 12:41

Berágtak az olaszok a magyar kormányfőre, mert „nem segít a migránshelyzet kezelésében”.

2023. szeptember 18. 12:41

„Lampedusát ezekben az órákban úgy kezelik, mintha egy szemétlerakó lenne. A migráns gyerekeket, nőket és férfiakat pedig szemeteszsákokként kezelik a fogadóhelyen, ahol 700 ember fér el, ezzel szemben 7000-en vannak, többen, mint a teljes sziget lakossága” – közölte Davide Faraone, a Cselekvés-Élő Olaszország párt politikusa a Facebookon.

Meloni miniszterelnök most Magyarországra ment, Orbán Viktor kormányfőhöz, aki a legolaszellenesebb ember, aki nem segít a migránsok kezelésében, aki nem fogadja be egyiküket sem, Meloni elment hozzá Istenről beszélni.

Menjen Lampedusára, ott beszélhet Istenről Lampedusa polgáraival, akik jelentősen kiveszik a részüket a szolidaritásból”

– összegezte a politikus az Il Foglio beszámolója szerint.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Orbán Balázs Facebook-oldala

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2023. szeptember 19. 08:38
Balfékes idióta olaszok !! Nézzetek vissza 2015-re!!!! Ti segítettetek akkor ??? Ja, basztatok... És mi is a magyar álláspont 2015 óta ??? Hogy nem kérünk migránsokat. Ti is éppúgy megvédhetnetek a határaitokat, mint mi. És de !!! Felajánlottuk a segítségünket a határvédelemben !!!!
Málaga21
2023. szeptember 18. 19:37
Köszönjétek meg sorosnak hüle digók.
jooeee
2023. szeptember 18. 18:38
A libsi az olaszoknál is libsi. Ugyanúgy hazudoznak, mint itthon. Vélhetően ugyanúgy lopnak is.
starmind
2023. szeptember 18. 18:35
Il Figlio puo andare a'ffanculo! "Miazhogy" Orbán a legolaszellenesebb politikus? Azért, mert nem ereszti be Magyarország területése az olaszokat elárasztó migránsokat (hogy ugyanazt a felfordulást a magyarok is megéljék, mint most az olaszok?) Inkább az olaszoknak is ki kellene takarítaniuk az országukat és nem azon picsogni (éles logikával), hogy ha már teleszartuk az országunkat a szart lapátolja át magához valaki és ha nem teszi, akkor ő velünk "ellenséges". Questa logica e veramente ridicoloso!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!