Il Foglio: Európa magára hagyta Olaszországot

2023. szeptember 18. 15:58

A fő indok: nacionalizmus.

2023. szeptember 18. 15:58

Az Il Foglio egy olasz baloldali politikus, Riccardo Magi X-bejegyzése nyomán arról írt, hogy Európa magára hagyta Olaszországot. Mint írták,

Orbán Viktor, magyar kormányfőt miniszterelnökünk szívélyes üdvözlettel köszöntötte. 

Ma a nacionalista politikai erők, amelyek megakadályozták az államok közötti szolidaritáson alapuló mechanizmus létrejöttét, továbbra is azt mondják, hogy Európa magára hagyta Olaszországot”.

Nyitókép: RICCARDO DE LUCA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. szeptember 30. 21:13
Az Il Foglio-nál nem tudják, hogy a németek fizetik a migránsokat Itáliába szállító hajókat?
survivor
2023. szeptember 22. 15:03
Darwin is working...
Jospehe998
2023. szeptember 18. 20:17
“Európa magára hagyta Olaszországot!” Amikor a migránsokat osztották szét meg befogadtátok akkor kellett volna NEMET mondani! Nem mindennel egyetérteni az uniós pénzekért cserébe. Ezt az olaszok csinálták maguknak úgyhogy sok szerencsét az új lakosokkal..
DE JÓ
2023. szeptember 18. 20:10
Azt a szemüveges, szandálos, kócos kommunista bölcsész fajtátokat... Nem az a baj, igaz, hogy nem akarjátok megvédeni Európa határait, sőt be akarjátok szállítani ide egész Afrikát, hanem az, hogy Afrikát nem szállíthatjátok tovább hozzánk, meg egész Kelet-Európába... Vigyétek mindet Von der Layen-nek! Most mondta, hogy nekik kellenek. Igaz, most már csak az orvosok és mérnökök kellenének, de ti mondtátok, hogy mind az... Aki azt csinálná a családjával, mint ti Európával, azaz hazavinne minden minden tróger hajléktalant, és nekik adná az egyetlen lakását és minden minden vagyonát, azt a családja vitetné sürgősen elmegyógyintézetbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!