Filmbe illő autós üldözés volt Romániában

2023. szeptember 29. 20:34

A sofőrnek még jogosítványa sem volt.

2023. szeptember 29. 20:34

Autót lopott egy 25 éves férfi Kézdivásárhely környékén. A hír önmagában nem lenne érdekes, de ezután kezdődött az üldözés. A Kovászna megyei rendőrség tájékoztatása szerint a kézdivásárhelyi rendőröknek járőrözés közben lett gyanús egy elhagyatott gyárépület parkolójából kitérő autó, melynek sofőrje felszólításukra nem állt meg, hanem gázt adott, és tovább hajtott – írta meg a Főtér.

A lap közölte, hogy az üldözés nem tartott sokáig, mert a menekülő sofőr nekiütközött egy rendőrautónak.

Ezt követően az úttestről lesodródva árokba borult az autója. A férfi ezután a társával együtt a kukoricásba menekült. Szerencsétlenségükre ezt követően sem álltak le és újabb autót loptak el. A rendőrséget a közeli Nyújtódról értesítették később egy autó ellopásáról.  Végül elkapták az újra menekülni próbáló sofőrt. Kiderült róla, hogy egyébként jogosítványa sincs.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: ALEX NICODIM / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. október 08. 20:00
román "fiatalok" :)
Jajdejónekünk
2023. szeptember 30. 11:59
A rendőrök hibája. Ha nem lettek volna ott, a tettes nem ijed meg, nem ütközik neki a rend őraitónqk, nem kell menekülnie sem. De így a rendőrség arra kényszerítette, hogy újabb autót lopjon! A rendőrség nem járul hozzá a biztonsághoz, ellenkezőleg: miattuk vannak balesetek és bűnözés.
Monostor
2023. szeptember 30. 08:16
Rossz a kép, Kézdivasarhely nem igy nez ki.
need-info
2023. szeptember 29. 20:47
Nem is volt lövöldözés? Ez így már nem is izgalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!