Ez a román férfi élő adásban fogta meg a riporternő fenekét

2023. szeptember 14. 08:10

A 25 éves férfi először nevetett, és tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, majd bocsánatot kért, de letartóztatták.

2023. szeptember 14. 08:10

Isa Balado Madridban tudósított, amikor egy férfi odalépett hozzá, és megragadta a fenekét, s megkérdezte, hogy melyik műsornak dolgozik. – számol be az Euronews. Az újságíró azokról a boltosokról beszélt, akiket letartóztattak, mert megvertek egy tolvajt, aki ki akarta rabolni őket. „Isa, bocsánat, hogy félbeszakítom, csak nem a fenekedhez nyúltak?” – kérdezte a stúdióban lévő kollégája.

De, válaszolta a riporter, majd a férfi felé fordult, és azt kérdezte, „bármennyire is meg akarja kérdezni, hogy melyik csatornának dolgozunk, tényleg meg kell fogdosnia a fenekemet?”. 

A 25 éves román állampolgár először nevetett, és tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, majd bocsánatot kért, 

és bámult rá, miközben a riporter könyörgött neki, hagyja végezni a munkáját.

A madridi rendőrség, amelyet maga a műsor riasztott, letartóztatta a férfit szexuális erőszak bűncselekményének gyanúja miatt.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. október 06. 17:09
ha minden bunkot letartoztatnanak nem lenne aki orizze oket nalunk az egy fore juto bunkok szama ket fo - mint tudjuk Hofi ota a romanoknal van az tobb is.
robipecs-uj
2023. szeptember 15. 20:09
5 év letöltendőt ezért a szexuális erőszakért. A migri meg megeröszakol és a folyóba hajit európai lányokat nem kap semmit, maximum hazaküldik.
rigor243-2
2023. szeptember 15. 14:56
Ha figyelmesen megnézzük a videót, akkor ilyen alapon a hölgy pedig "megcsöcsörészte!" a férfit.
Pernahajder
2023. szeptember 14. 17:35
A kis cuki nem nagyon zökkent ki... Számát tudja valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!