Erdogan: Putyin a háború mielőbbi befejezéséért küzd

2023. szeptember 19. 12:33

Szerinte Oroszországban ugyanúgy meg lehet bízni, mint a Nyugatban.

2023. szeptember 19. 12:33

„Vlagyimir Putyin orosz elnök a háború mielőbbi befejezését szorgalmazza, de az még sokáig folytatódik” – mondta Recep Tayyip Erdogan török államfő, a PBS-nek adott interjúban. Az Index szemléje szerint a török elnök meggyőződése, hogy csak a két fél vezetői tudják megmondani, mikor ér véget Oroszország háborúja Ukrajna ellen – közölte az Unian ukrán hírügynökség.

Nagyon szeretnénk remélni, hogy a háború minél hamarabb véget ér, Putyin valójában szintén a háború mielőbbi befejezését szorgalmazza”

– mondta Erdogan.

Szerinte Oroszországban ugyanúgy meg lehet bízni, mint a Nyugatban, rámutatva ugyanakkor arra, hogy a Nyugat állítólag becsapta Törökország régóta tartó reményeit az Európai Unióhoz való csatlakozásról. „Nincs okom arra, hogy ne bízzak Oroszországban. Oroszország ugyanolyan megbízható, mint a Nyugat. Az elmúlt fél évszázadban az EU küszöbén vártunk, és most már ugyanúgy bízom Oroszországban, mint a Nyugatban” – mondta.

Nyitókép: Török elnöki hivatal/AFP

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 21. 17:40
Na,ez is ugyanolyan hülye,mint a csüngőhasú…
nyúlgerinc
2023. szeptember 20. 16:17
"Szerinte Oroszországban ugyanúgy meg lehet bízni, mint a Nyugatban." Azaz semennyire....nagy farok ez a török elnök, de kétség kívül jól lavíroz....
dios1968
2023. szeptember 19. 23:45
Sőt
konfucius
2023. szeptember 19. 19:25
Te pedig, rohadék, fegyvert adsz az ukránok kezébe. Gratulálok, rohadt kétszínű szar vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!