Érdeklődéssel várom, mikor repül Szijjártó és Orbán Phenjanba?

2023. szeptember 12. 06:21

Mindannyian ismerjük a mondást: A barátom barátja, a barátom.

2023. szeptember 12. 06:21
Juszt László
Juszt László
Facebook

„A háborús bűnös és elszigetelődött orosz elnök mind több fura szövetségest gyűjt maga köré. Hasznos idiótákat, mint Észak-Korea, hogy fokozni tudja a rombolást Ukrajnában. Igencsak kétségbe lehet esve, ha Kim Dzsong Un barátságára szorul. Hiszen nem véletlenül tartozik a világ legkitaszítottabb vezetői közé a kiszámíthatatlan észak-koreai diktátor.

Mindannyian ismerjük a mondást: A barátom barátja, a barátom. Érdeklődéssel várom mikor repül Szijjártó és Orbán Phenjanba? Úgy hiszem a Phenjan mellett, 1950-ben épült Rákosi Mátyás kórház már felújításra szorul…”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 13. 17:39
Utálom a Jusztot,de igaza van…sajnos. :(
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 12. 21:26
Oh te majom zsírdisznó! Komcsi haverokkal állatok sorba hogy ki mehessenek a szovjetunióba, észak koreai testvéreitekhez is kimentettek volna. Most meg büdösek? Oh ti köpönyegforgató szrjazi ballib kommunista banda!
tapir32
2023. szeptember 12. 18:54
A DK-nak nincs köze a demokráciához és a jogállamhoz. Az elnevezés megtévesztő. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha sem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni! Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja. Nagy utat tett meg az ország a Kádár korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében kellett megtennie az országnak, mint a Horn Gyula, majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. Horn, Gyurcsány és Dobrev az ország szégyenei.
Chardonnay99
2023. szeptember 12. 17:42
Juszt Laci kommunistázik..., vastagbőr a négyzeten, elmebaj a köbön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!