EP-képviselő: Lenint idézgeti az európai baloldal! (VIDEÓ)

2023. szeptember 14. 10:44

Jobboldali európai parlamenti képviselő fakadt ki azon, hogy a uniós zöldek frakcióvezetője Lenintől idézett.

2023. szeptember 14. 10:44

Már Lenint idézgeti az európai baloldal, a magyar elvtársaik, Dobrev Klárától Donáth Annáig pedig szemrebbenés nélkül tűrik ezt. Ide jutott az Európai Parlament 2023-ra – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője csütörtökön a közösségi oldalán.

A kormánypárti politikus a Facebook-bejegyzésben közzétett videóban úgy fogalmazott: amikor az ember azt hinné, hogy már nem érheti meglepetés az Európai Parlamentben, akkor hamar rájön, hogy tévedett.

Hidvéghi Balázs közölte: 

 

az unió helyzetéről szóló vitában a Zöldek frakcióvezetője, Philippe Lamberts odáig ment, hogy Lenintől idézett. Lenintől, attól az embertől, akinek az eszméi milliók halálát, és felfoghatatlan mennyiségű szenvedést okoztak világszerte

 

 – tette hozzá.

A videó bemutatja, ahogy Philippe Lamberts felszólalásában az EP plénuma előtt előbb jelezte, hogy Vlagyimir Iljics Lenint fogja idézni, majd azt mondta: „ahol akarat van, ott megoldás is van”.

Hidvéghi Balázs mindezt elképesztő érzéketlenségnek nevezte az áldozatok és a kommunizmust megélt közép-európai népek felé. Itt tart ma az európai baloldal 2023 őszén – jegyezte meg.

A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: amikor jövőre majd szavazunk az EP-választásokon, akkor arról is döntünk, hogy akarunk-e ilyen embereket és a magyarországi baloldali elvtársaikat az Európai Parlamentbe küldeni, vagy nem.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. szeptember 20. 18:45
Egy olyan valakit idézgetnek az EU-ban, akinek a kommunista eszméit követve 100 millió embert gyilkoltak meg világszerte.
orokkuruc-2
2023. szeptember 15. 07:48
szarosszájú patkány nemtetszikelők! Csak annyit szenvedjetek, mint akik a Gulág(ok)on voltak!
Takagi
2023. szeptember 14. 13:06
Mert? Hitlert is imádják, ennyi.
nemecsekerno_007
2023. szeptember 14. 12:17
Én mástól idéznék: ,,Hány hülye van még?!,, :)))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!