Durva viccet sütött el Prigozsin haláláról az albán miniszterelnök (Videó)

2023. szeptember 04. 07:39

Nem kérdés, kit tart felelősnek a Wagner-vezér haláláért.

2023. szeptember 04. 07:39

Edi Rama a Szlovéniában megrendezett Bledi Stratégiai Fórum egyik panelbeszélgetésén sütött el egy morbid poént Jevgenyij Prigozsin halála kapcsán, amivel egyúttal az orosz elnöknek is odaszúrt egyet. A viccet azzal vezette fel, hogy Oroszországban jelenleg kilenc időzóna van, ami komoyl fejtörést okoz az ország vezetőinek.

A vicc a következőképp hangzott:

„A miniszterelnök odamegy Puyinhoz, és azt mondja neki:

– Elnök úr, van egy probléma. Elküldtem a családot nyaralni és felhívtam őket, hogy jó éjszakát kívánjak, de azt mondták, ott már reggel van a tengerparton. Ez után felhívtam Olaf Scholtzot, hogy üdvözöljem az évfordulóján, de azt mondták, az majd csak holnap lesz. Majd felhívtam Hszi Csin-pinget, hogy boldog új évet kívánjak neki, de tájékoztattak, hogy még mindig az óév van.

Erre Putyin azt feleli:

– Velem is ez történt: felhívtam Prigozsin családját, hogy megmondjam nekik, sajnálom a veszteségüket, de a repülő még fel sem szállt.”

Ezzel a viccel az albán elnök egyértelműen arra utalt, hogy szerinte Vlagyimir Putyin és a Kreml áll Jevgenyij Prigozsin augusztus 25-i halála mögött.

Nyitókép: JOHN THYS / POOL / AFP

 

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2023. szeptember 06. 12:25
Albániában is nagyon erős a jenki dominancia.
khomeini
2023. szeptember 04. 13:25
áhháháháháháháháháháhháááá....!!! hihihihihihihihihihihiiii!!!
nempolitizalok-0
2023. szeptember 04. 12:15
Van humora:DDDD
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 04. 10:36
>>>lájkbajnok 2023. szeptember 04. 09:01 Na, ilyen egy tökös miniszterelnök. Nem úgy, mint Putyin pincsije.<<< Meg az olásolc, amikor vörös fejjel üvölt a színpadon, miközben kifütyülik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!