Brutális részletekre derült fény Michael Jackson halálával kapcsolatban

2023. szeptember 04. 23:25

Horrorsérülések borították a sztár testét a boncolási jegyzőkönyv szerint.

2023. szeptember 04. 23:25
null

Új részletek derültek ki Michael Jackson haláláról, a frissen napvilágra került boncolási jegyzőkönyvből – számolt be az Express.

A jegyzőkönyv szerint a férfi karjain jó eséllyel a krónikus álmatlanságának kezelésére alkalmazott injekciók, a vállain, csípőjén, illetve a combjain lévők pedig a fájdalomcsillapítók beadásakor keletkezett szúrások nyomai látszottak. 

 

A csuklókon és a nyakon műtéti nyomok, térdein és sípcsontjain zúzódások, hátán pedig vágások látszottak,

 

valószínűsíthető, hogy Jackson a halála előtt elesett.

Az énekes a jegyzőkönyv szerint a bal szemére teljesen megvakult, haja szinte teljesen kihullott, egy degeneratív csontbetegség miatt a gerince és az ujjai is károsodtak, prosztatamegnagyobbodása volt. A bőrszíne pedig vitiligó betegség miatt változott meg a jegyzőkönyv szerint.

Nyitókép: MTI/EPA/IAN LANGSDON

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stingary76
2023. október 11. 18:48
13 éve halt meg, aztán most derülnek ki dolgok..
mandiren
2023. szeptember 05. 17:47
Lehet hogy egy roncs volt, de a zenéjét több száz év múlva is hallgatni fogják. Egy átlagembert 2-3 generáció után mindenki elfelejt.
Ergit
2023. szeptember 05. 15:19
Az orvosa sem volt etikus, mert folyamatosan olyan állapotba "segítette" az énekest, amilyen állapotban nem tudott pihenni se , se regenerálódni a szervezete, és így egyre fáradtabb és egyre betegebb lett. DE ugye a pénzért mindent!!!
need-info
2023. szeptember 05. 09:13
A sátán műve, ez nem is kérdés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!