Békés gulyásfőzésnek indult, véres verekedés lett belőle – eszméletlenül végezte a szlovák politikusjelölt

2023. szeptember 14. 15:15

Ilyen a szlovák gulyásfőzőverseny.

2023. szeptember 14. 15:15
gulyásleves

Egy falusi gulyásfőzőversenyen verekedni kezdett Miroslav Martinka, a SaS jelöltje. A férfi vérző fejjel nyilatkozva azt állította, hogy csupán önvédelemről volt szó – írta meg a refresher.sk alapján az újszó.com.

Az „incidens” augusztus 26-án történt a puhói járási Hegyesmajtény községben, ahol a politikus mint a helyi gulyásfőzőverseny egyik bírája vett részt.

Martinka állítása szerint csupán önvédelemből verekedett, az ökölváltás másik résztvevője szerint viszont épp a jelölt kezdeményezte a támadást.

„Amikor felkerestem Martinkát, és azt mondtam neki, hogy szép ez a választási kampány, ököllel arcon ütött” – nyilatkozta a Nový Časnak a konfliktus egyik résztvevője. A névtelen személy szerint 

a SaS jelöltje a rendezvény több látogatóját is megtámadta a politikai pártokról alkotott véleménykülönbségek miatt.

Martinka cáfol mindent, szerinte békésen üldögélt a bátyjával és a családjával, amikor hirtelen odamentek hozzá, leöntötték sörrel és trágár megjegyzésekkel illették. Állítása szerint az események további részére már nem emlékszik, ugyanis eszméletét vesztette.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. szeptember 16. 11:23
Szutyok szlávok.
khomeini
2023. szeptember 15. 23:23
jó ez a szlovák kampány
Box Hill
2023. szeptember 14. 20:05
Ez a magyar gulyás miatt van. Sztrapacska versenyt kéne rendezni inkább.
miles1
2023. szeptember 14. 19:43
Már csak tótfaszszopó komárnóizsótika hiányzik, aki itt előadja, hogy bezzegtótia! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!