Az ISW szerint Putyin csak illúziót akar kelteni

2023. szeptember 29. 22:14

Nagyon benézte a „helyzetértékelését” a Háborús Tanulmányok Intézete.

2023. szeptember 29. 22:14
PUTYIN, Vlagyimir

Érdekes hírre hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán Robert C. Castel.

Kiderült, hogy újfent benézte az ISW. A lap szerint ugyanis korábban Vlagyimir Putyin utasíthatta az orosz katonai parancsnokságot, hogy tartsa meg Oroszország összes védelmi pozícióját.

Mindezt azért, hogy illúziót keltsen

azzal kapcsolatban, hogy az ukrán ellentámadás a jelentős nyugati támogatás ellenére sem ért el semmilyen eredményt.

„Dehogy akarták az oroszok megállítani az ukránok próbálkozását, hogy kitörve az Azovi-tengerhez, megnyerjék a háborút. Á dehogy.
Ez a lehetőség meg sem fordult a fejükben” – írta ironikusan az elemző.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Szputnyik/Alekszandr Kazakov

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 01. 12:18
putykó rajongóknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ!
B_kanya
2023. szeptember 30. 13:32
"lauderstenonis-2Syndicalist-Cat 2023. szeptember 29. 23:44 A hivatalos ruszki álláspont az, hogy nagy hiba volt a szovjet csapatokat kivonni Kelet-Európából." A valóság ezzel szemben az, hogy ÍGY volt hiba kivonni őket, sőt 1956-ban eleve hiba volt visszaküldeni. 20 millió kitántorgó és párszázezer halott, sőt nyomorék fuckrán után vajon hogyan nyernek a ruszkik?
backsplash
2023. szeptember 30. 13:15
Faszfej. Azt a minimális "haladást" is csak a kazettás lövedékeknek köszönhetik. Egyébként kiépített vonalat még nem volt lehetőségük megtámadni, mert rendszeresen leirtják őket a ruszkik a zsákterületeken. Arról meg szinte semmit nem lehet olvasni, hogy az ukránok nagyon sok helyen próbálkoznak eredménytelenül.
nempolitizalok-0
2023. szeptember 30. 10:15
Az angolszászok a nagy arcukkal mindenkit hülyének néznek magukon kívül. Az ostoba propagandájuk lényege, hogy ők a jóságosak, mindenki más gonosz. Azzal együtt jó látni, hogy európában kinyírják magukat és nemsokára itt igen rendes változások lessznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!