„A gép még fel sem szállt" – az albán miniszterelnök kemény viccel szúrt oda Putyinnak!

2023. szeptember 10. 17:25

Edi Rama viccének tárgya a Wagner-vezér Prigozsin halálos repülőgép-balesete volt.

2023. szeptember 10. 17:25
Albanian PM Rama announces discovery of oil reserves

Edi Rama albán miniszterelnök a bledi stratégiai fórumon tréfálkozott Putyinnal kapcsolatban, a vicc tárgya Jevgenyij Prigozsin halálos repülőgép-balesete volt. A Stratégiai Fórumon (BSF) – amelynek társszervezője a szlovén kormány – egy, az ukrajnai háborúról és a szolidaritás erejéről szóló panelbeszélgetésen  Albánia miniszterelnöke a következő viccet mondta a színpadon:

Nem tudom, hallották-e, de Oroszország az időzónák egységesítését fontolgatja, mert az ország egyik és a másik fele között kilenc óra különbség van. A hírre az orosz miniszterelnök odament Vlagyimir Putyinhoz, és azt mondta: 

– Van egy kis problémám. A családom nyaralni volt, felhívtam őket, hogy jó éjszakát kívánjak, de már reggel volt, ők pedig a tengerparton feküdtek. Aztán felhívtam Olaf Scholzot, hogy boldog születésnapot kívánjak neki, de ő azt mondta, hogy az csak másnap lesz. Végül felhívtam Hszi Csin-pinget, hogy boldog új évet kívánjak, de kiderült, hogy még óév van. 

Putyin erre így válaszolt: 

– Igen, ez velem is megtörtént. Felhívtam Jevgenyij Prigozsin családját, hogy részvétemet fejezzem ki a veszteségeik miatt, 

de kiderült, hogy a repülőgép még fel sem szállt."


 

 

Nyitókép: Edi Rama albán miniszterelnök Shpirag régióban Berat tartományban, Albániában 2023. augusztus 23-án. (Albán miniszterelnöki minisztérium / Handou / Anadolu Agency via AFP)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ToIeranciaterror
2023. szeptember 10. 22:16
Mondott ez a fazon egy másik viccet is, az miért maradt ki?
Palatin
2023. szeptember 10. 21:05
Ilyen vicceket én 5 perc alatt kitalálok, pl. Gyurcsányról. Jaj, ezt még elmesélem, nagyon muris, ide passzol ... Iskolás gyerek voltam és Gyurcsány bácsi országjárásra indult, minket is meglátogatott a tanyasi iskolában Somogyban. A tanitónénink DK-vallású (Deklasszált Komcsi) volt, ezért már elöre felkészített bennünket, hogy majd valami jót és szépet mondjunk a Szemkilövetö bácsinak. Ö ugyanis Gyurcsány bácsinak mindig csak az érdemeit emlegette. Jelentkezett Pistike és nagy örömmel jelentette: "Nálunk vasárnap 5 kiskutya született, és mind a 4 a DK-ra fog szavazni, egy meg tartózkodik." Gyurcsány bácsinak csillogott a szeme, de nem volt nála csoki, megígérte, hogy másnap visszajön. Pistike megint jelentkezett, de most szomorúan. Gyurcsány bácsi megkérdezte: "Mi van a kiskutyákkal." "Ma már mind az 5 a Fideszre akar szavazni". Gyurcsány, visszatette a csokit a zsebébe: "Hogyhogy? Hát tegnap még a DK-ra szavaztak volna..." Pistike: "Igen, de az éjszaka kinyitották a szemüket"
faramuci
2023. szeptember 10. 19:30
Vajon ki utasította a palit erre a sok szófosásra,eddig azt sem tudtuk hogy a világon van. Amikor a hülyeség szorgalommal párosul.......
Master
2023. szeptember 10. 19:13
Ha a politikusok ilyen vicceket sütnének el napi szinten, sokkal kevesebb ember gyűlölné őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!