Zelenszkij a háborús károk megtérítéséről szólal fel az ENSZ-ben, New Yorkban

2023. augusztus 29. 07:18

Speciális bíróságot is szeretne az ukrán elnök.

2023. augusztus 29. 07:18

Az Ukrajinszka Pravda arról tudósít, hogy kiderült, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a New York-i ENSZ-közgyűlés előtt miről fog beszélni. Ezek szerint szóba jön majd az esetleges békemisszió, egy különleges bíróság és a háborús veszteségek.

„Zelenszkij ukrán elnök 

a békemisszióról, a háborús károk megtérítéséről, valamint egy speciális bíróság létrehozásáról beszél majd” 

mondta Ihor Zsovkva, az elnöki hivatal helyettes vezetője. Hozzátette: sok kétoldalú találkozó lesz, kihasználják a közgyűlés adta lehetőséget. A vezető bízik a sikerben.

Nyitókép: MTI/EPA/Toms Kalnins

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. augusztus 30. 11:08
Zselé ne aggódj, majd Európa ezt is kifizeti neked. MInket majd nem kérdeznek meg róla, neked meg választást sem kell tartanod és mégis minden demokratikus.
Martell 2
2023. augusztus 30. 00:19
Kérjetek az USA-tól kártérítést a háborúért. Jó ötlet hogy bíróság elé álljatok mint háborús bűnösök.
Csigorin
2023. augusztus 29. 16:39
hat teritsd meg te barom, te okoztad!
alenka
2023. augusztus 29. 15:08
A háború még tart,tudtommal.....foglalkozzon a sok ártatlan katona temetésével,a családok előtt terdeljen le...kérjen bocsánatot....és az újjáépítés már nem az ő kötelessége lesz... Nagyon remélem ... köcsög drogos oligarcha,hiába is tagadja ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!