Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Videón, ahogy tűz alá veszik az ukránok az oroszokkal forgató amerikai újságírót

2023. augusztus 15. 13:15

Nem mindennapi felvételeken láthatjuk a frontvonal orosz oldalát.

2023. augusztus 15. 13:15
null

Nem mindennapi YouTube-csatornát üzemeltet Patrick Lancaster amerikai influenszer, egykori tengerészgyalogos. Újságíróként ugyanis az orosz-ukrán háborúról tudósít, viszont az orosz oldalról. Friss videójában az látható a leírás szerint, hogy Avdiivka városához közel, a donyecki fronton nyomulnak előre az orosz csapatok, amikor egy ukrán drón kiszúrja őket, és tüzet nyitnak rájuk. 

Bár a felvétel meglehetősen hosszú, de annál érdekesebb, hiszen nem sok angol nyelven tudósító csatorna számol be a háború mindennapjairól az oroszok szemszögéből.

A videót itt tekinthetik meg: 

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2023. augusztus 28. 07:14
Gondolom most az az álláspont, hogy: hajrá?
templar62
2023. augusztus 15. 17:34
Szelavi Ukraína .
Akitlosz
2023. augusztus 15. 14:41
A videó alapján az oroszok még vörös harci macskát is bevetnek a fronton.
Akitlosz
2023. augusztus 15. 14:27
Alapból sem életbiztosítás a hadi tudósító munkája, de erre az alakra valószínűleg már vadásznak is az ukránok. Amúgy bőven van angol nyelvű tudósítás orosz oldalról Legfeljebb nem amerikaiaktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!