Ukrajna kemény üzenetet küldött Moszkva lakóinak: szerintük a főváros légvédelme képtelen lesz arra, hogy megvédje őket

2023. augusztus 12. 09:03

Kijev figyelmeztette a fővárosi lakosokat, hogy számíthatnak a támadásokra.

2023. augusztus 12. 09:03

Kijev figyelmeztette a Moszkvában élőket, hogy számítsanak további támadásokra, hozzátéve, hogy az orosz főváros légvédelme képtelennek tűnik arra, hogy megvédje polgárait, mivel a két ország közötti drónháború tovább eszkalálódik – olvasható a Kyiv Post cikkében. Miután az elmúlt hetekben drámaian megnőtt az ukrán támadások száma, Andrij Juszov, az ukrán katonai hírszerzés (HUR) szóvivője a Kyiv Postnak nyilatkozva elmondta, hogy 

a biztonság fogalma egyre távolabb kerül a moszkvai lakosoktól”.

„Az egész világ továbbra is azt látja, hogy az orosz védelmi rendszer és az ország – amely vezető szerepet követel magának a fegyverpiacon – hatástalan, elavult, és nem képes megfelelően reagálni a modern kihívásokra” – tette hozzá.

Nyitókép: Moszkva / Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 13. 22:47
Hatalmat adtak Zelenskij kezébe: íme,itt az igazi arca ... népirtó,hazug,drogos, tisztességtelen,elvakult,rabszolga,gyenge ....gyáva köcsög....
altercat1
2023. augusztus 13. 16:29
Ha már elérik Moszkvát, miért nem katonai bázisokat támadnak? Ja, mert civileket ölni jó? Kiprovokálnak egy kegyetlen ellencsapást.
KBA98
2023. augusztus 12. 17:36
A zongorista hamarosan kihúzza a gyufát!
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 12. 13:08
Ukrajna akkor lesz igazán kemény, amikor majd üveggé olvad a nukleáris huzatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!