Svédországnak vissza kell vennie a magyarellenes megszállottságából

2023. augusztus 16. 13:06

A magyar közvélemény évek óta azt látja, hogy a svéd politikusok lejáratják és páriának állítják be az országot.

2023. augusztus 16. 13:06
null
Gunter Weißgerber
Gunter Weißgerber
Achgut

„Az ukrajnai orosz invázió megváltoztatta azt, hogy Finnország és Svédország miként ítéli meg saját biztonsági helyzetét. Az akut fenyegetéssel szembesülve mindkét ország felcserélte katonai semlegességét a NATO védelmi szövetségen belüli biztonságra, két étvtizeddel követve a magyarok, lengyelek, baltiak, csehek, szlovákok, románok, szlovének és bolgárok példáját. Finnország már NATO-tag, míg Svédország még nem csatlakozott.

Törökország és Magyarország sem ratifikálta még Svédország tagsági kérelmét, bár mindkét ország elvben egyetért a svéd NATO-tagsággal. Míg Törökország  a terrorizmus elleni küzdelem és az istenkáromlás kapcsán vannak problémái, addig a magyar közvélemény évek óta azt látja, hogy a svéd politikusok lejáratják és páriának állítják be az országukat.

Magyarország Svédországban és az EU-ban kialakult képét korrigálni kell. Az ember egyenrangú partner, különösen egy védelmi szövetségben.”

Nyitókép: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska-2
2023. augusztus 17. 13:20
A svédek agyát teljesen benőtte a liberális gaz. Elgyepesedett aggyal gondolkodni lehetetlen. Addig toják a libsi ideológiát ameddig bele nem pusztulnak.
konfucius
2023. augusztus 17. 07:42
Áh szóval báránybőrbe húzná farkas-magukat ez a jóenber. Hát attól az még farkas marad. Nem lesztek NATO tagok -ha rajtam múlik. Dafke (hogy jobban értsétek).
Farkaskoma
2023. augusztus 16. 23:18
Mire a svédek felébrednek, addigra a bevándorlók minden téren átveszik a hatalmat. A “liberálisok” abban a tévedésben élnek, hogy a bevándorlók rájuk fognak szavazni. Ez tévedés, mert a ha bevándorló szavazhat a saját emberére, nem fogja érdekelni, hogy ki engedte be az adott országba. Az idióta svédeknek még mindig nem elég a nagyvárosaiban folyik.
nempolitizalok-0
2023. augusztus 16. 21:57
Várunk még egy kicsit és ha már kevesebb a svéd, több a muszlim, velük már jól kijövünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!