Rod Dreher elgondolkodtató bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, a főszerepben Magyarország és New York

2023. augusztus 21. 21:18

Két képet közölt, az egyiken a fővárosi Szent István Nap ünneplése látható, a másikon 1956 New York-ja szerepel, húsvétkor.

2023. augusztus 21. 21:18

Rod Dreher, a The American Conservative vezető szerkesztője Twitter-oldalán (X) tett közzé egy bejegyzést, amelyet a tegnapi, ünnepi tűzíjáték ihletett. Egy fontos dologra hívta fel közönsége figyelmét.

Két képet közölt, az egyiken a fővárosi Szent István Nap ünneplése látható, a másik képen New York szerepel 1956-ban, húsvétkor. Egy barátja, James Card megjegyzését tolmácsolja posztjában, amely így szól: 

Ami 1956-ban Magyarországon elképzelhetetlen volt, az 2023-ban történik, és ami 1956-ban New Yorkban történt, az 2023-ban elképzelhetetlen”. 

Nyitókép: ARPAD KURUCZ / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. augusztus 22. 10:08
Úgy tűnik, Rod Dreher megértett valamit. A párhuzamba állításnál egy kicsit továbbmegyek. Azt a két pályát kell egymás mellé állítani, ami 1956 óta Magyarország, és az Egyesült Államok végigjárt. Honnan hova jutott el Magyarország, és az Egyesült Államok. ------------------------------------------> Bízom benne, hogy az amerikaiak többsége is képes megérteni valami hasonlót, vannak erre utaló jelek. Már csak a halott szavazókat kellene semlegesíteni.
Ergit
2023. augusztus 22. 08:16
Az a gyanúm, hogy a hidegháború alatt túlságosan is üldözték a szicialistákat az USA-ban, most ez bosszulja meg magát....
pipa89
2023. augusztus 22. 07:38
Néha elég egy egy-két kép a szemeknek, hogy rendet tegyen a fejekben. Nagyon ütős a két fotó hordozta gondolat. Annyira az, hogy Ildikót is kiüti a hörgő hazai és külföldi progilibcsikkel együtt. Köszönjük Mr. Dreher!!!!!!!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 22. 01:47
De az iszlám félholddal ☪️ kezdeni a tűzijátékot mindent vitt! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!