Példamutatásból jeles: helyreállítottak egy magyar emlékművét a Magas-Tátrában (VIDEÓ)

2023. augusztus 02. 17:51

Jó kezekbe került Mahler János, az egyik első magyar hegyivezető ledöntött emlékműve.

2023. augusztus 02. 17:51
Így állították ma újra a nagyszalóki Mahler János, az egyik első magyar hegyivezető ledöntött emlékművét a Magas-Tátrában.

Helyreállítottak egy ledöntött emlékművet a Magas-Tátrában. Orosz Örs a Facebook-oldalán közölte a jó hírt. „Így állítottuk ma újra a nagyszalóki Mahler János,

az egyik első magyar hegyivezető ledöntött emlékművét a Magas-Tátrában”

– fogalmazott a politikus.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissjani
2023. augusztus 03. 08:41
Közérdekű közlemény, a Magyarországi Kárpát Egyesület pár nap múlva, augusztus 10.-én lesz 150 éves! A világ hetedik túrista egylete!
hegyivadász
2023. augusztus 02. 20:10
Csak így tovább! Több ilyen felvidéki magyar kellene!
22-es csapdája
2023. augusztus 02. 20:02
És a romániai példákból okulva most kellene felállítani egy rejtett kamerát, ami 0-24-ben figyeli a szobrot. Hadd lássuk már egyszer, kik azok, miféle alakok, akik ledöntögetik, rongálják ezeket.
Welszibard
2023. augusztus 02. 19:45
A legszívélyesebb üdvözletem a Magyar Kárpát Egyesület tagjainak, hogy nem hagyták veszni ezt a szomorú sorsú magyar emlékkövet és fáradságos munkával, becsülettel és tiszteletre méltó kegyelettel helyreállítva újra méltó helyre tettét. Legyen Isten áldása nemes cselekedetükön és tartsa távol tőle a rontó kezeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!