Megszüntették a nyomozást a Rammstein frontembere ellen

2023. augusztus 29. 14:42

A németországi nyomozók közölték: nem találtak olyan bizonyítékot, amely alátámasztaná a vádakat.

2023. augusztus 29. 14:42

A Rammstein frontemberét, Till Lindemannt többször is megvádolták szexuális zaklatással. A németországi nyomozók most közölték: nem találtak olyan bizonyítékot, amely alátámasztaná a vádakat – írja a Deutsche Welle.

Lindemannt korábban koncerteken elkövetett szexuális visszaélésekkel és több esetben szexuális erőszakkal vádolták. A német ügyészek közölték, hogy az első vizsgálatok „nem szolgáltattak bizonyítékot” az állításokra. A vizsgálatokat harmadik személyek sajtóértesülésekkel kapcsolatos panaszai alapján indították el – áll a közleményben.

A Deutsche Welle cikke szerint a nyomozók arra sem találtak bizonyítékot, hogy a gyanúsított kábítószerrel követett volna el szexuális erőszakot, vagy hogy a hatalmi egyensúlyhiányt kihasználva szexuálisan kizsákmányolt volna egy kiskorút.

„Az, hogy a berlini államügyészség ilyen gyorsan lezárta az ügyet jól mutatja, hogy nincsen elegendő bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ügyfelünk szexuális bűncselekményt követett volna el” – nyilatkozták Lindemann jogi képviselői kedden.

 Nyitókép: MTI/EPA/Axel Heimken

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. augusztus 31. 15:43
remi Ez lesz a woke és a cancel vége is. Ha minden fehéret kiirtanak, ki tartja el őket ? Ali ? Ugyanígy az LMTQ is. 5% buzi elmegy. DE ha 50% LMBTQ lesz, honnan jön az utánpótlás ? Ki lesz az a hetero aki szülni fog új buzit ?
survivor
2023. augusztus 31. 15:40
Ahoj Lindemann ! Egy bajuk van vele: hogy NÉMET...
betakentaur
2023. augusztus 30. 14:06
Libsikék, a ti szent piacotok döntött. Teltházas stadionkoncertek voltak mindenhol. A morálotokat pedig dugjátok magatoknak fel oda, ahol már a pók is megszőtte a hálóját.
alexandrosz-2
2023. augusztus 30. 07:48
Most kell szarrá perelni mindenkit, aki hamis váddal illette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!