Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kuleba: Egyáltalán nem érdekel, meddig tart, de vissza fogjuk szerezni a területeinket

2023. augusztus 18. 07:48

Persze ehhez folyamatos és stabil fegyverellátmányra van szükséges Ukrajnának Nyugatról.

2023. augusztus 18. 07:48

„A mi célunk a győzelem, és az 1991-es határok visszaállítása– fogalmazott Dmitro Kuleba, akinek interjúját az RBC-Ukraina szemlézte.

És minket nem érdekel, meddig fog ez tartani. Amíg az ukránokat fűti ez a cél, addig az ukrán kormány a néppel kéz a kézben fog haladni a megvalósítása felé”

Kuleba azt is állítja: nincsenek nyomás alatt a Nyugat részéről, ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a tavasszal indított ukrán ellentámadás a várakozásokkal ellentétben nem hozott átütő eredményt. Az is igaz ugyanakkor az ukrán hírportál szerint, hogy ehhez folyamatos és stabil fegyverellátmányra lesz szüksége Ukrajnának nyugati szövetségeseitől. 

Amíg nem győztünk, addig több fegyver kell, több és több. (...) Nincs más út”

– tette hozzá az ukrán politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Roman Pilipey / AFP

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. augusztus 21. 08:15
Még egy sorozás és nem is marad senki, csak a kijevi vidám bulizós fiatalok. Azok majd letöltik a War of ukraina appot, amiben gombnyomással harcolnak orosz területeken :o)
Hill
2023. augusztus 19. 14:57
Rossz megfogalmazás seggarc. Visszaszereztitek. Visszaparancsolgatjátok. Visszafelszólítgatjátok
alenka
2023. augusztus 19. 00:27
Az ukrajnai vihar megtisztítja az életet: elpusztulnak a nácik,ugyanakkor sok ártatlan lélek is....ezek arcátlanul ,mocsok modon követelőznek, tapadnak,hazudoznak ....gyilkolnak....az árnyékban a helyük ...egy tanács a nácik nak: " ha nem nyílik ki az ernyőd,ne üvölts,nézd a panorámát...."
Martell 2
2023. augusztus 19. 00:05
Kula bá, nem fogod te ezt megérni, mert az ukránok fognak fellógatni egy fára a zongoristával együtt, ha rájönnek mit műveltettek velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!