„Kevesebb érzelmi kilengést!” – Podoljak ismét kiosztotta azokat, akik kételkednek az ukrán ellentámadásban

2023. augusztus 25. 07:21

Zelenszkij tanácsadója szerint tudják, mit csinálnak.

2023. augusztus 25. 07:21
null

Mihajlo Podoljak az X (korábban Twitter) nevű közösségi platformon tett közzé üzenetet, amelyben azt írja: „Zaluzsnij tábornok tisztán és érthetően beszélt az ellentámadás helyzetéről”. Mint a Mandiner is beszámolt róla, Zaluzsnij volt az, aki összezördült az amerikaiakkal a taktika kapcsán.

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy tűnik, Podoljak is kicsit lecsitítaná az amerikaiakat, bejegyzését ugyanis úgy folytatta: 

Több optimizmust és elhatározást, kevesebb érzelmi kilengést!

Végül igazságos lesz a végkimenetel” – írta.

Nyitókép: Metin Aktas / Anadolu Agency / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. szeptember 02. 05:39
Kijár a bulldog pofának a nagyobb kilengés. Ha nem törik el a nyaka, hanem rugdalózik a kötélen, míg meg nem fullad.
kamasuka
2023. augusztus 25. 10:30
Nem kellene tagadni a valóságot. 2022. február 24-én abba kellett volna hagyni a harcot. Elképesztő hülyeséget csináltak. Dánia, Vietnam, Hollandia, Belgium (főleg az I. VH után) is képes volt belátni, hogy van olyan harc, amit nem lehet megnyerni. Grúzia 5 nap után felfogta. Azóta is létezik, russzofób, meg a többi, de fizikai állapotában is van jövője. Tehát, lehet ezt így. Mondjuk az USA-báb vezetésnek mennie kellett, a volt, korrupt vezetőket lecsukták, de léteznek. Tovább megyek ..., már Minszk I.et is be kellett volna tartani, és ki tudja, hová tartoznának ma a donbasszi területek ....
kamasuka
2023. augusztus 25. 10:30
Hogy is mondta anno Szijjártó? „... a földgáz megvásárlása vagy a földgáz eredete sem politikai állásfoglalás, hanem egy kőkemény, életbevágóan fizikai valóság. Lehet ideológiákat gyártani, de ideológiával fűteni egyelőre még nem lehet.” Hozzátette: „nevezhetnek a Gazprom bármijének, ha ez az ára, hogy az emberek fűtsenek ..." Nos, Podoljak tanulhatna tőle, mert belehülyül a hülyeségébe. Ideológiával harcolni és érzelmi kilengésnek nevezni, hogy majd 150k főnyi júniusi veszteséggel, több hadsereg feláldozásával és eszméletlen, európai és amerikai adófizetők pénzéből vett és elherdált haditechnikával sem sikerült túljutni még az első orosz védelmi vonalon sem. Ukrajna az egyetlen post-szovjet állam, aki nem volt képes 1991 óta, hogy elérje az 1991es gazdasági szintjét. 52 milla lakossal jöttek létre, mára 23 milla maradt.
Málaga21
2023. augusztus 25. 09:57
"Több optimizmust és elhatározást,..." Javítaná a kijelentés hitelességét podolják elvtárs, ha a frontvonalból tetszene posztolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!