„Ha Amerika élhetetlenné válik, Magyaroszágra költözünk” – így méltatta Orbán Viktor munkáját Trump egyik támogatója (VIDEÓ)

2023. augusztus 26. 08:57

Sorosról azonban már nem volt ilyen jó véleménnyel.

2023. augusztus 26. 08:57

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Donald Trump csütörtök este feladta magát a Georgia állami börtönben, ahol formálisan letartóztatták. A korábbi elnök szimpatizánsai a börtön előtt tüntettek a politikus és üzletember védelmében.

Ezt is ajánljuk a témában

Vizin Balázs, a Szabad Amerika YouTube csatorna készítője személyesen is beszélt a tüntetőkkel, akik közül az egyik hölgynek felcsillant a szeme Orbán Viktor neve hallatán.

Vizin először arról kérdezte, tudta-e, hogy Soros György magyar. A nő erre nevetve válaszolt, hogy igen, „mindkét oldalnak megvan a saját gonosza, az egyik oldalnak Orbán, a másiknak Soros”. A magyar miniszterelnökről nagyon pozitívan nyilatkozott.

„Nagyon szeretem őt” – vágta rá a tüntető, aki rögtön képben volt, kiről van szó. Hozzátette, a férjével arról szoktak beszélgetni, hogy ha az USA szétesik, Magyarországra költöznek.

Arra a kérdésre, hogy miért szimpatizál a magyar miniszterelnökkel, azt mondta:

„Mert hisz a családban, a vallásban a nép erejében. Nem globalista, nem engedi, hogy a migránsok tönkretegyék az országát, se a kontinens többi részét, se az egész világot.”

Az említett rész a videóban 9:30-nál látható:

Nyitókép: YouTube/képernyőkép

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 26. 16:04
Látom, sok itt a tiltakozó. Hát nyilván. Kaphatnak vízumot 3 hónapra. Egy évben. Az amerikai NAV vezetője nem. És még sokan nem, de azt nem mondjuk ki nem és miért nem. Úgy ahogy a Jóbárát csinálta.
Türelem
2023. augusztus 26. 15:18
Akitlosz pajtás, ne legyél antiszemita. Sorost otthon, Izraelben is a maga értékrendjén kezelik, tudják, hogy a zsidóság ellensége, gazemberek minden nációban vannak.
Akitlosz
2023. augusztus 26. 15:01
"Vizin először arról kérdezte, tudta-e, hogy Soros György magyar." Már a kérdés sem igaz. Ilyenek ezek az újságírók. Az sem igaz, amit kérdeznek. A kérdés az, hogy: Vizin tudta-e, hogy Soros György zsidó?
drogqueen
2023. augusztus 26. 14:10
És ezzel szemben hány magyar is költözne az USA-ba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!