Fejsérüléssel találtak rá egy toborzótisztre Kárpátalján, a kórházban meghalt

2023. augusztus 27. 16:11

Egyelőre vizsgálják, mi történhetett pontosan.

2023. augusztus 27. 16:11
Celebration of 9th anniversary of the National Guard of Ukraine

A rendőrség megerősítette a hírt, amely szerint egy katona elhunyt egy gyakorlótér közelében. A férfit egy Ungvár melletti edzőpálya közelében találták meg, majd kórházba szállították – írta meg az Ukrinform.

„Úgy tudjuk, hogy a férfi tegnap meghalt a kórházban.

A katona halála miatt büntetőeljárás indult.

Jelenleg várjuk az igazságügyi szakértők következtetéseit, akik megállapítják a halál okát” – mondta Hanna Dan, a kárpátaljai területi rendőrség szóvivője.

A lap tájékoztatott róla, hogy szóban forgó férfi Vaszil Sztetsz, aki a háború előtt futballedző volt, valamint egy helyi iskola testnevelő tanára. A katona hozzátartozói a közösségi médiában közzétették, hogy a férfi fejsérülést szenvedett, amikor rátaláltak.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: Anadolu Agency via AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szkepszis
2023. augusztus 27. 23:13
Az első jó hír!
bunko-jobbos
2023. augusztus 27. 20:47
Azt nem értem, hogy ezek nem egyedül szoktak járni. Azaz nem toborzás közben érhette a baleset. Lehet, hogy egy rokon fejezte ki nem tetszését, miután elpatkolt a fia/testvére/stb. Vagy semmi köze nem votl a foglalkozásához, bár ennek kicsi az esélye, de van.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 27. 19:59
...hát nem úgy van, hogy a hős, hazafi ukránok önszántukból védik szeretett hazájukat? Ez egy álhír a fasiszta Magyarországról.
Box Hill
2023. augusztus 27. 19:20
Népszerűsége ezeknek vitán felüli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!