Ezért ne igyon a szállodába kitett poharakból a szakértő szerint

2023. augusztus 02. 17:37

De a pumpás adagolóval ellátott flakonokat is érdemes alaposan megvizsgálni használat előtt.

2023. augusztus 02. 17:37

Egy „Traveling hotel manager” nevű TikTok felhasználó videóiban szállodai szobákat vesz górcső alá, és hasznos tanácsokkal látja el követőit arról, hogy miket és hogyan nem érdemes használni a hotelekben. A 24.hu szúrta ki az egyik közel egymilliós nézettségű bejegyzését, amelyben fürdőszobákban elhelyezett tisztálkodási szerek használatának veszélyeire hívja fel követői figyelmét. 

Az fenti videóban azt tanácsolja: 

soha ne használjuk ezeket a pumpás adagolóval ellátott flakonokat, pontosabban a tartalmukat.

„Íme a tanácsom: soha ne használd ezeket. Miért? Mert nem biztonságosak. Ezek (az adagolók – a szerk.) levehetők, és az előző vendég bármit beletehetett, amit csak akart. 

 

Hajfestéket, szőkítőt, bármit” 

 

hangsúlyozza a videó készítője, majd arról is beszél: ő mindig visz magával sampont, tusfürdőt, de ha netán valaki otthon felejtene bármit, kérhet a szállodák recepcióján kisebb kiszerelésű, mások által még nem használt flakonokat. Az utazó hotelmenedzser egy másik videójában arra figyelmeztet, hogy a szobákban elhelyezett poharakat mindig célszerű elmosni első használat előtt. Tapasztalatai szerint ugyanis ezeket tízből kilenc alkalommal nem mossák el, csak eltörlik. Ő maga már látott olyat, hogy a poharat egy párnahuzattal törölte át egy takarító.

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikicsoda
2023. augusztus 02. 20:09
Ha mindent így néznénk, az utcára sem mernénk kimenni. —- Feltünési mániában szenvedö paranoiás.
Zsolakomarom
2023. augusztus 02. 19:33
A legtobb szallodaban, etteremben sokkal tisztabbak a cuccok mint otthon, mert nagy nyomason, magas hofokon mosnak Persze azert nem art odafigyelni, de minek mosnak el azokat a poharakat, amihez lathatoan senki nem nyult? Bakterium mindenhol van, ne a poharon parazzal, hanem magadat tartsd karban, akkor ihatsz a pocsolyabu is, semmi bajod nem lesz !
ThunderDan
2023. augusztus 02. 19:12
Nagyon fontos téma...
Jack Reynor
2023. augusztus 02. 18:56
Sok idejük van valakiknek hülyeségekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!