Ez volt Prigozsinék utolsó üzenete a zuhanás előtt

2023. augusztus 25. 10:24

Nyilvánosságra került a légiutas-kísérő utolsó posztja is.

2023. augusztus 25. 10:24
null

„Gurulunk” – üzente a légi forgalomirányításnak Krisztina Raszpopova, Prigozsin magángépének stewardesse röviddel a felszállás előtt. Végül ez lett a két Rolls Royce-motor által hajtott magángép utolsó üzenete a külvilágnak, mielőtt nem sokkal szerda délután 5 óra után lezuhant volna Tver közelében.

Ezt is ajánljuk a témában

Miután a gép felszállt, semmilyen módon nem léptek kapcsolatba sem más repülőgépekkel, sem a forgalomirányítással. Azt nem tudni, hogy ez szándékos volt-e, vagy valamilyen kommunikációs anomália gátolta a kapcsolatfelvételt, írja az Mk.ru nyomán a Portfolio.

Közben az infostart.hu közli a stewardess utolsó képét is: Raszpopova a végzetes napon egy képe posztolt a reptéri kávézóból, rajta pár szelet pirítóssal, egy kis vajjal és egy csészével. Az asztal mellett egy kézipoggyász látható.

Rajta és Prigozsinon kívül még nyolc ember veszett oda szerdán, a feltehetően borosládába rejtett bomba miatt okozott robbanásban.

Nyitókép: LEON NEAL / AFP

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaldvi
2023. augusztus 27. 19:09
prigozsinék , mi? a sztyuárdesz standard üzenet kretén mandi
véna
2023. augusztus 27. 15:30
torony, torony: gurulunk mint dollár a baloldalhoz
Dunhill67
2023. augusztus 26. 15:58
"üzente a légi forgalomirányításnak Krisztina Raszpopova, Prigozsin magángépének stewardesse röviddel a felszállás előtt"....egy sztyuvi mióta "csetelhet" a légiirányítással??
Ízisz
2023. augusztus 26. 15:56
Z. Ezt Most Miért Kellett??? Ez a Mandi elhatározta a teljes butítást a felületen... Nem csak technikailag🥴!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!