Begőzölt az ukrán légvédelem – párosával hullanak az orosz csúcshelikopterek (VIDEÓ)

2023. augusztus 17. 18:30

Az ukránok pár óra leforgása alatt több orosz helikoptert is megsemmisítettek.

2023. augusztus 17. 18:30
Abandoned Equipment Of Russian Army In Ukraine

Mikola Olescsuk, az ukrán légierő parancsnoka számolt be arról, hogy a reggeli órákban lelőttek egy orosz K-52-es típusú harci helikoptert a Donyeck megyei Bahmutnál. Majd nem sokkal utána megsemmisítettek egy szintén K-52-es orosz helikoptert a Zaporizzsja megyei Robotine településnél. 

Az esetről videó is készült, itt tekintheti meg: 

Nyitókép: Celestino Arce / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. augusztus 18. 17:01
és ezt ki látta?
Héja
2023. augusztus 18. 09:38
Orosz helikopterek, párosával? Miközben a video a nagy semmit mutatja, egy tagolatlan ukrán ordítással aláfestve?
Osztap_Bender
2023. augusztus 18. 07:04
A felvételen a helikopterek fűnek vannak álcázva? Hogy lehet ilyen videót közzétenni ennek a honlapnak? Bezzeg amiket az olvasók szorgalmaznak, (saját kommentek elírásainak javíthatósága, a válaszok közvetlen megjelenítése az eredeti komment alatt, stb.) arra szarnak ott nálatok. Rossz vége lesz ennek, meglátjátok. Ti lesztek az új "167 1/2 óra", előbb-utóbb.
Namond
2023. augusztus 18. 03:53
Ilyen híradások közlése után nem csoda, ha nincs elegendő előfizető az ostoba, helyesen írni nem tudó, összevissza hazudozó bértollnokok kifizetésére. Legalább feltüntetnék, hogy az adott cikk nem a szerkesztőség véleménye, hanem fizetett hirdetés, megrendelt riport, megvásárolt hasáb vagy flekk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!