Az ukránok beismerték: jelentős részük poszttraumás stressz szindrómában szenved

2023. augusztus 03. 22:35

Az ukrán belügyminisztériumi tanácsadó szerint többek között „ezért tűnhetünk vagy viselkedhetünk agresszív módon”.

2023. augusztus 03. 22:35

Anton Gerascsenko, ukrán belügyminisztériumi tanácsadó a Twitter-oldalán számolt be az ukránok szörnyű megrázkódtatásairól: az üzenet legfontosabb eleme az, hogy az ukránok annak ellenére folytatják a harcot, hogy fáradtak, és poszttraumás stressz szindrómában szenvednek.

„Az ukrán társadalmat megrázza a háború. Az emberek nagyon fáradtak. Azt hiszem, mindannyiunknak van valamiféle poszttraumás stressz szindrómája” – fogalmazott Anton Gerascsenko.

Ezért tűnhetünk vagy viselkedhetünk agresszív módon...  Mindent feketén-fehéren látunk”

– írta a tanácsadó.

„Ne feledjük, hogy közös ellenségünk Oroszország. Ne feledjük, hogy vannak velünk barátok és reménykedők. Nem vagyunk egyedül. Kérjünk segítséget, fogadjuk el mindazt a nagyszerű segítséget és szeretetet, amely Ukrajnának szól. És legyünk hálásak” – foglalta össze a kilátásokat.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Andrew Marienko

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 05. 03:08
Egész Ukrajna egy oriasi pszichiátria,itt- ott gazzal( újabban)és aknákkal fűszerezve....adalek: hazugságok ,mocsoksagok,...és nácizmus....
miles1
2023. augusztus 04. 16:56
Ahogy az ukránok hazudnak :D Pont az oroszokra mondták ugyanezt egy hete. Ez már sokszor bejött. Amit a fuckránok mondanak az oroszokra, az van náluk. Például a halottak számában. Meg kell nézni, a fuckránok mekkora számot írnak az oroszokra. Na, az az ő veszteségük, halottban. Az oroszoké a fele sincs....
rorshock
2023. augusztus 04. 15:18
A posztmorten stresszen átesettek meg csendben vannak. A kokainos féreg meg tovább szipog.
rorshock
2023. augusztus 04. 15:13
Vegyenek példát dicső vezérükről, vegyenek kokaint a dicső vezérüktől és elmúlik minden strassz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!