Zelenszkij: Elkerülhetetlen a háború átterjedése Oroszország területére

2023. július 30. 19:07

Az ukrán elnök szerint „ez természetes és abszolút igazságos folyamat”.

2023. július 30. 19:07

Elkerülhetetlennek és igazságosnak nevezte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnapi videóüzenetében azt, hogy a háború fokozatosan átterjedjen Oroszország területére.

„Az orosz agresszió kudarcot vallott a csatatéren. Ma van az 522. napja annak, hogy folytatódik az úgynevezett különleges hadművelet, amelyre az orosz vezetés egy-két hetet adott. 

 

Ukrajna egyre erősebb. 

 

A háború fokozatosan visszatér Oroszország területére, jelképes központjaira és katonai bázisaira, és ez elkerülhetetlen, természetes és abszolút igazságos folyamat” – hangoztatta az államfő. 

Az elnök ugyanakkor figyelmeztetett arra, hogy „az idei télen az orosz terroristák még csapásokat mérhetnek energetikai és más létfontosságú ukrajnai létesítményekre”. „Nagyon fontos ezért, hogy a helyi önkormányzatok országszerte már most, vagyis a nyár alatt és szeptemberben a lehető legaktívabbak legyenek mindenben, amit az év hideg hónapjai előtt meg kell tenni” – hangsúlyozta Zelenszkij.

Az ukrán elnök videóüzenetét alább tekinthetik meg:

(MTI)

***

Nyitókép: Genya Savilov / POOL / AFP

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 01. 16:50
Be vagy állva: https://www.tiktok.com/@notafraid1986/video/7193322112629705989?_t=8eThsqNOUxk&_r=1
nedudgi
2023. július 31. 10:40
Mivel Zelenszkij áruló, elárulta a korábbi megállapodást, vele nem lehet tárgyalni. A tárgyalás előfeltétele az ő halála, ami talán a családja halálát is jelenti, ki tudja. Ezért különösen fontos neki, hogy ne érhessen véget a háború. Bármit hajlandó megtenni a háború folytatása érdekében. Lehetőleg valami olyat, ami orosz félről is kizárja a tárgyalás lehetőségét és a háború folytatását bebetonozza.
Interista
2023. július 31. 10:14
Ez egy elvarázsolt királyfi. Valaki felébreszthetné. Az LSD-ről is le kellene szoktatni , mert non-stop hallucinál.
konfucius
2023. július 31. 08:51
Elkerülhetetlen, hogy a beleidnél fogva lógjál egy lámpaoszlopról Kijev főterén. Majd gondolok rád közben, de a sajátjaid ki fognak csinálni azért, amit tettél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!