Videón, ahogy egy tank lazán behajt egy orosz strandra

2023. július 11. 11:37

A tjumeni közigazgatás tájékoztatása szerint „a közelgő gyakorlatokra való felkészülés érdekében hajtottak oda”.

2023. július 11. 11:37
null

Anton Geraschenko ukrán politikus a Twitter-oldalán egy meglepő videót osztott meg. A felvétel a kísérőszöveg szerint az oroszországi Tjumenben készült, és az látható rajta, ahogy egy tank behajt a település strandjára, megzavarva ezzel többek napozását és pancsolását.

A tjumeni közigazgatás arról számolt be, hogy a harci jármű 

„a közelgő gyakorlatokra való felkészülés érdekében hajtott oda, és nem okozott senkinek sem bántódást”.

Azt is elmondták, hogy a tó melletti földterület az orosz védelmi minisztérium tulajdona, és a civilek nem tartózkodhatnának a tónak azon a részén lévő strandon.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atti bá
2023. július 14. 16:05
:D Most mit hisztériáznak ezen? Szépen ahogy jött el is tűnt a "ködben", úgy ahogy Petőfi.
B_kanya
2023. július 11. 20:32
"Átoperált Kiscsoportos 2023. július 11. 18:02 " Ha a település strandja, akkor mit keres ott a Birka a tankkal? ... ha meg a véd. minisztérium tulajdona, h lehet a település strandja?" Ilyen kérdésekkel csakis putyleristák merik provokálni szent banderisztán prófétáit. :)
Pragmatikus
2023. július 11. 19:13
Szerintem egyszerűen csak így akarták felhívni a figyelmet arra, hogy az hivatalosan nem egy strand. Jól odaporoztak a strandolóknak. Egyébként nekem úgy tűnt a street viewen, hogy van ott hivatalosan használható strand is.
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 11. 18:02
"..Tjumenben készült, és az látható rajta, ahogy egy tank behajt a település strandjára" ---------------------------------------------------------------------------------------------------- "Azt is elmondták, hogy a tó melletti földterület az orosz védelmi minisztérium tulajdona" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ha a település strandja, akkor mit keres ott a Birka a tankkal? ... ha meg a véd. minisztérium tulajdona, h lehet a település strandja? ------------------------------------------------------------------------------------------------- Mindegy milyen szar a platformotok ti maradtok birkák ... a Cigány birkái
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!