Videón, ahogy az ukránok felrobbantottak egy orosz harckocsit

2023. július 19. 18:24

A drónfelvételen jól látható, ahogy a kocsi behajt egy épületbe, ami aztán felrobban.

2023. július 19. 18:24

Az Ukrán Fegyveres Erők egy drónfelvételt osztottak meg, amelyen az látszik, hogyan robbantanak fel egy orosz páncélozott járművet az ország keleti részén fekvő, orosz megszállás alatt álló Avdijivka városában.

Az ukránok felvételén jól látható, ahogy felrobban az épület, amelybe bemegy az orosz kocsi. Az eset július 18-án történt. 

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öcsicipő
2023. július 20. 07:33
Ez a cikk - aranyba kellene mártai a kezét aki beszerkesztette - forróba - leginkább a " valahol, valamikor valami történt valakivel " kategória. Az biztos, hogy a "harckocsi" egy BMP tipusu páncélozott szállitó. No most ez vagy orosz vagy ukrán. Aztán látunk egy tüzérségi csapást, amiből kiderűl, hogy felrobbant. Sokkal többet nemigen. Ami a legszebb, hogy SZERINTEM nem is azt az épületet érte a csapás ahova az beállt. Sem az épület formája, sem annak környezete - nincs lakóház a környékén, majd hirtelen több is látható - nem stimmel. Szóval a mandinél biztos megvan a napi ukri propi kvóta ezek szerint, mert ez a tájékoztatás szégyene. Nem kell nekünk hazudni vagy megpróbálni, ettől nem fognak győzni az ukránok. Igaz az oroszok sem.
Jospehe998
2023. július 19. 22:11
Nem kellene az ilyen tartalmakat itt erőltetni. Senki sem kiváncsi rá.
NeMá
2023. július 19. 19:27
A felvétel elején hátérben legalább egy személyautó elhajt :9 Ahol az orosz sereg jár, a lakosok szabadon jönnek mennek?
remi
2023. július 19. 19:25
Nem tudom mijafaszé kell a mandinernek mindig ilyen erősen vágott, nem kicsit (hohol propaganda) gyanús videókat berakni, ez alapján a videó alapján AKÁR még az is lehet, hogy azt az épületet nyomták telibe egy HIMARS rakétával amelyikbe a BMP bement és AKÁR még az is lehet, hogy röviddel azután, hogy a BMP bement. Pedig vannak valódi videók is, még orosz oldalakon is láttam nemrég olyat amelyiken egy HIMARS rakéta szétkúr egy ruszki tulipánt. Annál a videónál csak az nem volt tiszta, hogy mikor és hol készült, maga a videó tartalma nem kérdéses, ennek itt minden eleme AKÁR igazi is lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!