Véres hétvége – Chicagóban jócskán akadt dolga a rendőröknek

2023. július 31. 21:01

Egy fiatal édesanyát arcon lőttek, egy másik nőt kritikus állapotban szállítottak kórházba.

2023. július 31. 21:01

Újabb „véres hétvégén” van túl Chicagó városa: a hatóságok szerint közel 50-en estek áldozatul lövöldözéseknek, köztük

 

egy 21 éves, kétgyermekes anya, akit vasárnap lőttek arcba 

 

– írta a Fox News.

Kanesha Gaines egy női csoporttal időzött, akik a South Keeler Avenue 1500-as tömbjében gyűltek össze hajnali 1 óra körül a város North Lawndale negyedében, amikor ismeretlenek kiszálltak egy fekete dzsipből és tüzet nyitottak rájuk. Gaines-t az arcán találták el, és hiába szállították kórházba, az életét már nem tudták megmenteni – ismertette a lap.

Mintegy harminc lövöldözés volt a hétvégén

A lövöldözés csak egyike volt annak a mintegy 30 incidensnek, amelyet péntek este 6 óra és vasárnap 23:59 között jelentettek Chicagóban a rendőrség szerint.

Natasha Graham, Gaines édesanyja a WMAQ-TV-nek elmondta, hogy 2019-ben ugyancsak fegyveres erőszak következtében vesztette el fiát, Gaines testvérét, Keshaun Grahamet. A fiú 18 éves volt.

A Fox News hozzátette, hogy abban a lövöldözésben, amelyben a fiatal édesanya életét vesztette, egy 28 éves nő is megsebesült, akit a chicagói rendőrség szerint kritikus állapotban szállítottak a Mt. Sinai kórházba, miután nyolc lövést kapott a felsőtestébe.

Ezt is ajánljuk a témában

Chicago Trump ellen: a menedékvárosok hazugsága

Beperli Chicago polgármestere Donald Trumpot az elnök bevándorláspolitikája miatt, mondván, városa szívesen látja az embereket. Chicagón azonban a bűnözés káosza lett úrrá. Ezzel együtt hirdeti magáról, hogy menedékváros, azaz nem működik együtt az illegális bevándorlókkal kapcsolatos kormányzati intézkedések végrehajtásában. A balos vezetésű menedékvárosok hozzáállása miatt olyanokra költik az adófizetők pénzét, akik felé Amerikának egyébként nincs felelőssége.

 

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. augusztus 24. 10:46
Kovács Ubul Ezek a nevek hindu hangzásúak-te fasz.
survivor
2023. augusztus 24. 10:44
A Szabadság országa ....
alenka
2023. augusztus 09. 16:58
Ennyire kevés az áldozat?.. Pótolni kell ...ugye .. A fények országa ...egyre lejjebb süllyed...
faramuci
2023. augusztus 01. 09:28
Valószínű munkában megfáradt gyári munkásokról lehet szó....... Énis legszívesebben lövöldöznék egy fárasztó munkanap után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!