„Te egy csávó vagy! Eltörlöd a biológiai nőket” – kemény kritikákat kapott a férfinek született holland szépségkirálynő

2023. július 11. 20:35

„Egy férfi éppen most lopta el az első helyet egy nőtől, és még ünneplik is érte” – fakadtak ki a kommentelők.

2023. július 11. 20:35
null

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, egy Transznemű nő nyerte a Miss Nederland 2023 szépségversenyt Hollandiában. Ezzel ő képviseli hazáját a 72. Miss Universe versenyen. A nyertes Instagram-oldalán is elbüszkélkedett, hogy ő nyerte a 2023-as Miss Hollandiát. 

Ezt is ajánljuk a témában

A biológiai férfiként született modellnek az Instagramon 36,6 ezer követője van, a győzelmét megosztó bejegyzést ugyan több mint 14 ezren kedvelték, azonban korántsem volt mindenki elragadtatva.

Jól megcsináltad. Egy férfi éppen most lopta el az első helyet egy nőtől, és még ünneplik is érte. A kör bezárult, éppen most végeztünk az egyenlőségért küzdő nők 200 évi küzdelmével

– reagált az egyik felhasználó, kommentjével több mint kétezren értettek egyet. 

***

Nyitókép: EVERT ELZINGA / ANP MAG / ANP via AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. július 16. 18:28
Állatvilágba a hasonlókat bábakakasnak nevezik.
bagira002
2023. július 16. 18:27
Korcs fehérje halmaz nem szépségkirálynő a 52-s lábával az izmos ádámcsutkás nyakával a műmelleivel .
biff
2023. július 14. 19:19
Fafejek! Már az eleve felfoghatatlan, mit kotor egy NŐI szépségversenyen egy biológiai férfi? Ugyan így nonszensz, amikor egy biológiai férfi átműtteti magát nőnek, és sorra nyeri az úszó olimpiai számokat azokkal a nőkkel szemben, akik egész életükben erre edzenek, de sosem lehetnek olyan erősek, mint egy nőnek kinéző férfi. Kész röhej ez a mai selejtes, defekt nemzetség! És mielőtt még azt kezdené el megmagyarázni valaki, hogy attól nővé válik valaki, hogy hormonkezeléseket kap és sz@rrá műtik, felejtse el. Hibás érvelés! Egy ember a kromoszóma számai alapján már a születés pillanatában el van döntve a neme, tetszik, nem tetszik. Szétműttetheted magad, akkor se tudsz rajta változtatni, az agyadat nem lehet kicserélni, sem a szívedet. Teljesen más spektrumon van egy férfi és egy nő. Komolyan mondom agyrém amit előadnak tolerancia címén, nem csoda, hogy egy épeszű ember elokádja magát ezen hírek hallatán. És tényleg van lejjebb mindig.
backsplash
2023. július 12. 08:09
Tönkreteszik a buzi életét. De bármennyi áldozatot megér a buzilobbinak, hogy még több kárt okozzon az emberiségnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!