Privát műtőterem, billiárdasztal, helikopter-leszálló – pillantson be ön is Jevgenyij Prigozsin (egykori?) életébe

2023. július 07. 15:46

Saját helikopter-leszálló, billiárdasztal, műtőterem és jacuzzi is helyet kapott a másfél hektáros szentpétervári birtokon.

2023. július 07. 15:46
null

Szűk két héttel a sikertelen lázadási kísérlete után visszatért Szenpétervárra Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport egykori vezetője – legalábbis Lukasenka fehérorosz elnök csütörtöki beszámolója szerint.

Azt továbbra sem tudni, hogy miről szólt Prigozsin és Lukasenka megállapodása, de az oligarcha – miután pár napig egy ablaktalan szobában tartózkodott Belaruszban – testi épségét eddig nem fenyegette semmi. Vagyonának egy részét azonban biztosan lefoglalták, az orosz állami média pedig részletesen bemutatta szenpétervári birtokát, ezzel is aláásva a népszerűségét.

A videót megosztó Bendarzsevszkij Anton szerint ha nincs a lázadás, akkor lehet, hogy soha nem kaphattunk volna betekintést a Kremlhez közeli üzletember életkörükményeibe és hétköznapjaiba. Ez egyben egy jó betekintés az orosz politikai és gazdasági elitek kulisszái mögé is – tette hozzá.

Az alábbi videón a saját helikopter-leszálló, billiárdasztal, műtőterem és jacuzzi mellett feltűnik egy csomó dollár, hat Makarov-pisztoly, valamint öt darab hamisított útlevél, amelyeken Prigozsin különböző nevekkel, születési helyekkkel szerepel.

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lord Vader
2023. július 08. 08:49
Lopni is tudni kell.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 08. 02:15
ez had van pusztán van?
Zilizi Gábor
2023. július 07. 23:16
A merikai szenatorok is kb. ilyen fenyuzo eletet elnek es akkor mi van....
mc-foker
2023. július 07. 20:58
Nagyjából ilyen képen fognak Hatvanpusztáról is majd készülni, vagy Lölö budai villájáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!