Oroszlánt keresnek Berlinben

2023. július 20. 09:01

A környéken élőket arra figyelmeztették, hogy ne hagyják el otthonaikat.

2023. július 20. 09:01

A berlini rendőrség csütörtökre virradóra figyelmeztetést adott ki egy nagy ragadozó, feltehetően egy oroszlán feltűnése miatt, amelyet Berlin déli régiójában láttak. A környéken élőket arra figyelmeztették, hogy 

ne hagyják el otthonaikat és a háziállataikat is tartsák bent.

A berlini rendőrség és tűzoltóság csütörtökön a közösségi médiában jelentette be, hogy egy vadállatot, valószínűleg egy oroszlánt láttak éjszaka a városban. Egy rendőrségi szóvivő elmondta, hogy egyelőre nem tudják, hogyan került a vadállat a lakott területre. Hozzátette, hogy a környéken lévő állatkertek, állatparkok, cirkuszok és menhelyek nem jelentettek eltűnt oroszlánt.

A hatóságokat egy szemtanú figyelmeztette, aki a kocsijának védelméből készített felvételt a bokrok között rejtőző nagymacskáról. Más szemtanúk azt állították, hogy 

videóra vették, ahogy a nőstény oroszlán levadász és megöl egy vaddisznót. 

A rendőrség helikopterekkel is keresi a vadállatot a Berlin déli részén fekvő, húszezer lakosú Kleinmachnow környékén és a szomszédos külvárosi területeken.

(MTI)

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. augusztus 15. 09:02
Lmbtqn átoperált Merkelt keresik , sörényt növesztett Európában vérszagot érez Brüsszel körül szaladgál.
Player1
2023. július 20. 23:15
Ha a gyrost szereti, a törökök BE LEHETNEK SZA..A!
KBA98
2023. július 20. 17:02
egy biztos, hogy kaja van bőven!
faramuci
2023. július 20. 16:56
A no-go zónákban hatékonyabbak lennének a nagymacskák ,mint a rendőri jelenlét....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!