Kokaint találtak a Fehér Házban

2023. július 04. 21:11

Nem tudni, hogy ki hagyhatta el...

2023. július 04. 21:11

Ki kellett üríteni a Fehér Ház turisták által is látogatható nyugati szárnyát vasárnap, miután a Titkos Szolgálat az épületrész rutinszerű ellenőrzéskor gyanús fehér porra bukkant, melyről keddre kiderült, hogy kokain – közölte két rendvédelmi tiszt kedden.

Az épület evakuálását helyi idő szerint vasárnap 20:45-kor rendelték el, a hatóságok – tűzoltók és készenléti szolgálat munkatársai – rövid időn belül a helyszínre érkeztek és megkezdték az ügy kivizsgálását. Azt nem közölték pontosan, hogy a kábítószergyanús anyagot a nyugati szárnyban pontosan hol találták meg, de a helyszínen elvégzett gyorsteszt segítségével

 

 megerősítették a feltételezést, hogy a talált fehér por valójában kokain volt. 

 

„A talált kábítószert további laboratóriumi elemzésre küldtük, arra vonatkozóan, hogy a kábítószer hogyan került a Fehér házba, zajlik a nyomozás” – közölte a Titkos Szolgálat.

Joe Biden amerikai elnök az incidens idején nem volt a Fehér Házban, pénteken elutazott Camp Davidbe, ahonnan kedden tér vissza Washingtonba.

(MTI)

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottoka-0
2023. július 06. 08:14
ilyesmi sem fordult még elő korábban. mindennek oka van.
SzaboGeza
2023. július 05. 23:31
Benézett a gyerek áppához!!:))
Pragmatikus
2023. július 05. 18:28
Már tudom hogy miért hívják "fehér" háznak. Lehet hogy józsi papa már csak így talál ki az ajtón.
Töki
2023. július 05. 17:35
Ezen nem csodálkozok. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!