Illetlenül viselkedett Biden Károly királlyal

2023. július 11. 06:27

Megsérthette a királyi protokollt.

2023. július 11. 06:27
null

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, Károly király hétfőn fogadta Joe Bident a windsori kastélyban. A király melegen üdvözölte az amerikai  elnököt, aki annyira megörült neki, hogy boldogságában megszeghette a királyi protokollt is.

Biden ugyanis nemcsak, hogy kezet rázott őfelségével, de még a könyökét is megfogta, majd hátba veregett

 

Egyesek szerint az amerikai elnök a túlzottan meleg üdvözléssel megszeghette a királyi protokollt, mivel komoly előírások vannak azzal kapcsolatban, hogyan kell viselkedni a királyi család tagjaival szemben.

Később, a díszőrség szemléjén Biden a király előtt sétált, ami szintén sokakat felháborított, de ez az eljárás megfelel a protokollnak – írja a People

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. július 12. 11:18
Hagyjuk már ezt. Biden a király könyökét, Federer meg a hercegnő hátát érintette meg. A birodalom már nincs olyan helyzetben, hogy ezért kivégeztethessen bárkit is. Akkor meg minek ezen annyit rinyálni.
laikus19-2
2023. július 11. 12:23
Nem értem a felháborodást. Ezúttal nem szellentett, mint Kamilla előtt, ez fejlődés!
elégia
2023. július 11. 12:01
Majd kezet fogott a levcegővel. Amerika többet érdemel.
kulakman
2023. július 11. 11:53
Azt a királyt aki semmibe vette Dianát és egy lófejű "nővel " csalta már semmivel nem lehet megsérteni , legfeljebb ha felnyerít mellette valaki! Érteni fogja! Vilmos legalább egy nő kinézetű feleséget választott, reméljük nem jut ő is Diána sorsára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!