Hihetetlen: egy egész páncélos századot állított meg egyetlen orosz tank (videó)

2023. július 29. 16:04

Az ukrán harci járművek egytől egyig harcképtelenné váltak.

2023. július 29. 16:04

Egyetlen orosz tank állított még és tett harcképtelenné egy teljes ukrán páncélos századot – derül ki a közösségi médiában terjedő felvételekből. A Rybar orosz Telegram csatorna leírásából kiderül, hogy két ukrán harckocsit és hat páncélozott járművet lőtt ki az orosz harckocsi legénysége.

„Az orosz állások felé egyszerre nyolc ellenséges elem haladt, a tank legénysége felvette a harcot, és kilőtte az Ukrán Fegyveres Erők két harckocsiját és hat páncélozott járművét, amelyek mind az erdei tisztás közelében égtek el. Ezután az orosz jármű magától elindult újratölteni, és megsemmisítette az összes ellenséges erőt” – írta a felvételekhez magyarázatképp az orosz Rybar háborús Telegram-csatorna.

Az elképesztő esetről készült felvétel itt tekinthető meg:

Nyitókép: Twitter/képernyőkép

 

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. július 30. 19:25
"BoRob1 B_kanya 2023. július 30. 16:46 A hátramenet nem opció a harcmezőn" Erről Csodabogár véleményét veszem figyelembe a Kelly Hőseiből :)
cikoria-2
2023. július 30. 14:42
Elfogyott a por.nem tudták felpörögni
Phm045
2023. július 30. 11:31
Itt komoly taktikai hibát vétettek az ukránok. Vagy az is lehet, hogy a kényszer sorozás eredmenyeként vesztek oda, mert néhány nappal ezelőtt tankot max a WOT-on láttak. Ha mindez a fényességes nyugati kiképzés eredménye, akkor szegény ukránok nagyon nagy bajban vannak.
falcatus-2
2023. július 30. 09:40
Nem lehetne már végre mellőzni az állandó, értelmetlen és taszító, a fórumot gyakran szétverő primitív agyat fitogtató szájkaratézást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!