Hatalmas, indiai tulajdonú akkumulátorgyár épül

2023. július 20. 09:07

Na hol? Hát Angliában!

2023. július 20. 09:07
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ismét egy jó hír: Hatalmas, indiai tulajdonú akkumulátorgyár épül - na hol? Hát Angliában!

Ugye milyen jó hír ez? Mindenki boldog és elégedett. A hazánkban állomásozó zöldek pedig (a »zöld« az eufémisztikus megnevezése a teljesen felesleges, kártékony idiótáknak) majd nagy hangon fogják mondogatni pár év múlva, amikor magyar melósok mennek dolgozni az angliai akkumulátorgyárba, hogy bezzeg nyugaton időben felismerték az új technológia jelentőségét, és időben felépítették a nagy akkumulátorgyárakat - »bezzegazorbán«...

Hogy ez elképzelhetetlen? Hogy ezek nem ilyenek?

De. Ezek pontosan ilyenek.”

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 21. 05:56
"Intruder 2023. július 21. 05:48: 'sokezer idegen kultúrájú bérrabszolgát telepít a nyakamra' Álszent, sunyi ganék vagytok." Miért is? Ugye, hogy azt már nem tudnád megmondani?
Intruder
2023. július 21. 05:46
Hát hazaárulók na! Nem tudnak leállni.
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 21. 00:18
"hegyivadász 2023. július 20. 22:38: 'az akkugyár épp attól jó vagy nem jó, hogy a kapacitása arányban van-e a kiszolgáló és felvető piac méretével' Az akkugyár nem ettől jó, de egyébként is: az, hogy a gyár kapacitása arányban van-e a felvevő piac méretével, azt a beruházók tudják a legjobban. Nem te. " Hogy a beruházónak mi a jó, azt a beruházó tudja, de hogy nekem, a helybélinek, akire a beruházás minden szociális (társadalmi) és környezeti terhével rátelepszik, azt pedig én. A kérdés, hogy a haszon van az emberét vagy az ember a haszonért?! Mi hasznom van nekem abból, ha egy globalocápa elpusztítja a termőföldemet, feléli a vízkészletem, elszennyezi a környezetemet, sokezer idegen kultúrájú bérrabszolgát telepít a nyakamra, mert az neki ideig-óráig megéri, majd, a pusztítást maga után hagyva, továbbáll?!
Fed74
2023. július 20. 20:35
Reméljük a nappalidban is lesz még három te rühes kutya! Hogy mennyire fogtok menekülni ha jönnek a megbetegedések, meg ha eljön ez által a víz hiány! Rühes tolvaj banda! Mikor jön az Eus pénz köcsög? Ja, semmikor!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!