Elon Musk elárulta: ezért nevezte át a Twittert

2023. július 26. 08:16

A milliárdos szerint a Twitter egy mindent átfogó alkalmazássá válik, így a név többé nem megfelelő.

2023. július 26. 08:16
MUSK, Elon

A multimilliárdos Elon Musk kijelentette, hogy a „Twitter” névnek már nincs értelme, tekintettel a platform fejlődésére – erről a Portfolio számol be. Hozzáteszik: a márkanévváltás része egy szélesebb körű elképzelés része, hogy 

a platformot az ötletek, áruk, szolgáltatások és lehetőségek globális piacterévé alakítsák át, amelyet a mesterséges intelligencia hajt.

Ezt is ajánljuk a témában

Elon Musk szerint a „Twitter” név már nem tükrözi a platform képességeit, ezért nevezte át X-re. Emlékeztetnek: Musk 2022-ben vásárolta meg az oldalt 44 milliárd dollárért, és nemrég jelentette be, hogy névváltást tervez.

Musk a Twitteren kijelentette, hogy az X Corp. nemcsak azért vásárolta meg a Twittert, hogy megvédje a szólásszabadságot, hanem azért is, hogy katalizátorként szolgáljon az X, egy mindent átfogó alkalmazás számára. Kifejtette: 

a „Twitter” név akkor volt találó, amikor a platformot rövid, 140 karakteres üzenetek cseréjére használták, hasonlóan a madarak csiripeléséhez. 

Most azonban, hogy a felhasználóknak lehetőségük van a tartalom különböző formáinak megosztására.

Musk a jövőről szólva elárulta: átfogó kommunikációs funkciók és pénzügyi szolgáltatások bevezetését tervezi a platformon. 

Nyitókép: MTI/AP/Twitter

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2023. július 26. 16:15
Élvezd a jelent, mert a jövő X lesz...
lájkbajnok
2023. július 26. 12:43
Már a csúti is menekül innen a Tiktokra.
need-info
2023. július 26. 10:50
Ha X, akkor mindig is X-akták! Imádtam a sorozatot.
5m007h 0p3ra70r
2023. július 26. 10:48
Ha ezt Lex Luthor megtudja...🦹
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!