Tovább nyomulnak előre az ukránok Bahmutnál (VIDEÓ)

2023. július 26. 19:05

Sorra foglalják el a korábban orosz ellenőrzés alatt lévő területeket – állításuk szerint.

2023. július 26. 19:05

Az RBC-Ukraine arról számolt be, hogy az ukrán hadsereg erőteljesen nyomul előre Bahmut közelében. A 3. különálló rohamdandár katonái videóban mutatták be a munkájukat, arról, hogyan célozzák meg az orosz tüzérséget – írja az RBC-Ukraine.

A Telegramon közölték, hogy Bahmut irányában az osztagok előrenyomulnak és sorra foglalják el a korábban 

az ellenség ellenőrzése alatt lévő településeket. 

Elmondták azt is, hogy az oroszok tüzérséggel lőtték az erdősávot, de ez nem akadályozta meg a katonákat abban, hogy megrohamozzák az oroszokat, kiszorítsák őket és zsákmányokat szerezzenek, köztük egy DShK géppuskát.

***

STR / PRESS-SERVICE OF COMMANDER-IN-CHIEF OF THE UKRAINIAN ARMED FORCES / AFP

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stukov79
2023. augusztus 05. 17:48
egy DShK géppuskát?!! Azzal nem Mózes lövöldözött valamikor a kőkörszakban?!?
alenka
2023. július 27. 20:39
Egy géppuskát szereztek az ukránok: biztos működésjeptelen volt .. Felszabadt egy erdő ,pár fával ....és száraz gyomokkal... Ez hihetőbb..
Namond
2023. július 26. 23:12
Na persze, mássz be a zsákba oktondi.
Szutykok
2023. július 26. 23:11
Közben az ork csótányok tovább pusztulnak a maradék meg visítva menekül!!:D Újabb ukrán települések szabadultak fel !!!! SLAVA UKRAINI!!!!!!!!!!!!-----------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/watch?v=qth8uxuZ6Bw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!